Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Csak szerintem undorító dolog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szerintem undorító dolog az ilyen?

Figyelt kérdés

Pár évvel ezelőtt megismertem egy srácot és a legjobb haverok lettünk, majd "összejöttünk". Az ő baráti társaságát már nagyon jól ismertem, sokat jártunk el közösen szórakozni. A barátommal elég csúnyán összevesztünk, nem beszéltünk egymással. Ezalatt az egyik haverjával jóban lettem és összejöttünk. Nem voltunk sokáig együtt, nem volt jó kapcsolat. Szakítottunk és rá pár napra felhívott az első exem, hogy a haverja mindent elmondott neki, amit én mondtam a kettőnk régi kapcsolatáról. Nagyon kiakadtam, én megbíztam a srácban. Ők ketten nem a legjobb haverok, de azért azt nem hittem, hogy olyan dolgokat is elmond neki, amivel engem nagyon hülye helyzetbe hoz. Most azon vagyok, hogy mindkettővel megszakítok minden kapcsolatot mielőtt még kiderülnének olyan dolgok is, amiknek még csak valóságalapjuk sincs. Csak szerintem aljas és undorító dolog az ilyen?

19/L

2012. júl. 20. 08:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Elég szar alak, bár 1x én is segítettem haveromnak és elmondtam azt amit az a lány mondott. A különbség az hogy én is azt a lányt szerettem, de időközbe haverom lenyúlta így beletörődtem és azon voltam hogy segítsek neki. Aztán milyen jól tettem mert a csaj úgy átbaszott engem is, haveromat is, sőt kiderült hogy volt neki vki, szal azt is... :D A lényeg, hogy felejtsd el őket. :D
2012. júl. 20. 08:11
 2/10 anonim ***** válasza:
Egyáltalán minek tartod a kapcsolatot az exeiddel...
2012. júl. 20. 08:20
 3/10 Diavolino44 ***** válasza:

Szerintem meg TE vagy a hibas!

Minek beszeled ki az elozo kapcsolatodat???

A legundoritobb dolog, ha masik ember hibait kipletykalni. Ha mar benne vagy egy ujban akkor arra koncentralj ne a multra!

2012. júl. 20. 10:22
 4/10 anonim ***** válasza:
legközelebb "legjobb" barátnőben bízz meg ilyen téren! persze, ha nem a város pletykafészke....
2012. júl. 20. 11:21
 5/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is az undorítóbb dolog, hogy TE beszéled ki a kapcsolataidat, főleg ha intim témáról van szó! Ha te kibeszéled akkor miért csodálkozol hogy más is kibeszéli, csak ő pont annak aki érintett az ügyben.Szerintem egy szavad se lehetne!!!!!!!
2012. júl. 20. 11:27
 6/10 A kérdező kommentje:
Na várjunk..én SEMMI ROSSZAT nem mondtam az előző kapcsolatomról!!! És nem is beszéltem volna róla, mert tudtam, hogy barátok. Ő kérdezgetett, én csak válaszoltam. De soha egy rossz szót nem szóltam az akkori exemre. Mégis ki lettek forgatva a szavaim és én vagyok beállítva egy hülye kis rib*ncnak, holott semmi rosszat nem tettem vagy mondtam.
2012. júl. 20. 11:32
 7/10 anonim ***** válasza:

"Ezalatt az egyik haverjával jóban lettem és összejöttünk."

ez miez...?

2012. júl. 20. 11:36
 8/10 A kérdező kommentje:
Összejöttem az egyik haverjával. Megtetszett, jól éreztük magunkat egymással. Egy próbát megért. De ettől nem vagyok rib*nc.
2012. júl. 20. 11:46
 9/10 anonim ***** válasza:

Bocsi, de akkor érthetőbben kellett volna leírnod a történetet.

Viszont akkor ez mi?

"de azért azt nem hittem, hogy olyan dolgokat is elmond neki, amivel engem nagyon hülye helyzetbe hoz. "

Én ebből következtettem ...

de akkor bocis, csak kicsit részletesebben, értelmesebben kellett volna leírnod, legalábbis azt a részt hogy te magadtól 1 szót se mondtál, hanem ő kérdezett, mert pl ezt nem tudtuk!

2012. júl. 20. 12:19
 10/10 A kérdező kommentje:
Igen, én is leírhattam volna érthetőbben. Azzal hozott kellemetlen helyzetbe, hogy teljesen máshogy hallottam vissza a dolgokat, mint ahogy azok valójában történtek.
2012. júl. 20. 12:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!