Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem undorító dolog az ilyen?
Pár évvel ezelőtt megismertem egy srácot és a legjobb haverok lettünk, majd "összejöttünk". Az ő baráti társaságát már nagyon jól ismertem, sokat jártunk el közösen szórakozni. A barátommal elég csúnyán összevesztünk, nem beszéltünk egymással. Ezalatt az egyik haverjával jóban lettem és összejöttünk. Nem voltunk sokáig együtt, nem volt jó kapcsolat. Szakítottunk és rá pár napra felhívott az első exem, hogy a haverja mindent elmondott neki, amit én mondtam a kettőnk régi kapcsolatáról. Nagyon kiakadtam, én megbíztam a srácban. Ők ketten nem a legjobb haverok, de azért azt nem hittem, hogy olyan dolgokat is elmond neki, amivel engem nagyon hülye helyzetbe hoz. Most azon vagyok, hogy mindkettővel megszakítok minden kapcsolatot mielőtt még kiderülnének olyan dolgok is, amiknek még csak valóságalapjuk sincs. Csak szerintem aljas és undorító dolog az ilyen?
19/L
Szerintem meg TE vagy a hibas!
Minek beszeled ki az elozo kapcsolatodat???
A legundoritobb dolog, ha masik ember hibait kipletykalni. Ha mar benne vagy egy ujban akkor arra koncentralj ne a multra!
"Ezalatt az egyik haverjával jóban lettem és összejöttünk."
ez miez...?
Bocsi, de akkor érthetőbben kellett volna leírnod a történetet.
Viszont akkor ez mi?
"de azért azt nem hittem, hogy olyan dolgokat is elmond neki, amivel engem nagyon hülye helyzetbe hoz. "
Én ebből következtettem ...
de akkor bocis, csak kicsit részletesebben, értelmesebben kellett volna leírnod, legalábbis azt a részt hogy te magadtól 1 szót se mondtál, hanem ő kérdezett, mert pl ezt nem tudtuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!