Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell egy exnek napi szinten jelen lennie az új kapcsolatban? Szerintem ez nem normális dolog, akkor sem, ha békében váltak el.
Figyelt kérdés
2012. máj. 15. 14:50
1/1 Diavolino44 válasza:
Mondjuk az en helyzetem, egy picit mas, mert mindket kapcsolatomban en mondtam ki a szakitast.
De en elmondtam s el is fogom mondani az uj paromnak, hogy nem tehetek rola h kozos emlekeink vannak, s ha felhozom az exem nevet egy sztorival kapcsolatba ne legyen feltekeny mert ha vele akarnek lenni megtehettem volna. Kb 1 honap utan mar vannak kozos emlekek, uj programok amikor mar fel sem merul az ex, ha utana is szoba kerul napi szinten akkor ott mar bajok vannak.
Meg arra probalok odafigyelni hogy a legkevesbe se ereztessem, hogy osszehasonlitanam a ket kapcsolatot!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!