Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális dolog testvéreknél?
Figyelt kérdés
A barátnőm és a húga egy ágyban alszanak majdnem mindennap.
22 és 20 évesek.
Őszintén, nekem ez megmozgatta a fantáziámat...
De normális ilyen korban, hogy együtt alszanak?
2012. márc. 22. 20:52
1/9 anonim válasza:
Egymás hüvelykujját is szopják?
2/9 A kérdező kommentje:
#1 Remélem nem. :D
2012. márc. 22. 20:54
3/9 anonim válasza:
Hát nem tudom hallod.... kutyáim is együtt alszanak, bár ők ellenkező neműek :S
4/9 anonim válasza:
Hogy szoktattad rá a kutyáidat? az enyémek nem hajlandóak két méteres körzeten belül tartózkodni a másikkal.:/
5/9 anonim válasza:
Megszokas kerdese... Egyutt aludni valakivel akit szeretsz szerintem nagyon szep dolog. A testveri szeretet is ugyanez.
6/9 étoile et lune válasza:
Lehet, hogy csak egy nagy ágyuk van?
Én már nem vagyok egy szobában a nővéremmel, de nemrég volt szobafelújítás, és addig jóérzés volt együtt aludni. Szerintem ezzel nincs semmi gond. Ha fiú lenne a tesóm, furcsa lehetne, meg az is, ha a barátomról tudnám meg, hogy a lánytestvérével alszik.
7/9 anonim válasza:
Akkor is egy ágyban alszanak, ha te ott vagy?
8/9 anonim válasza:
Régen az egész család együtt aludt.
Amikor mi pergetni voltunk, mi egy fabódéban aludtunk 6-an. Csak kicsit nagyobb mint egy franciaágy.
9/9 anonim válasza:
Ha nagy az ágy, akkor szerintem nincs benne semmi rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!