Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ez így normális dolog? Jó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez így normális dolog? Jó ötletnek tűnik?

Figyelt kérdés
exemmel jó barátok vagyunk,már több mint 1éve nincs köztünk semmi,neki volt egy kapcsolata utánam,ami nem volt komoly,aztán már jó ideje nincs neki senkije...nekem nem volt utána más.én még nem felejtettem el sokat jelent nekem.sok mindent megbeszélünk egymással,kikéri a véleményem mindenről,szó van itt lányokról is...néha azt érzem illetve látom rajt hogy Ő is érez még vmit irántam,de van hogy az ellenkezőjét mutatja.nem tudom mit kellene tennem,vagyis arra gondoltam hogy visszahódítom,csak nem tudom mennyi esély van rá hogy sikerülhet...
2012. ápr. 23. 13:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha csajokról kéri a tanácsodat, akkor sajna nem sok esélyed van a visszahódításra.
2012. ápr. 23. 13:50
 2/3 Panda Péter ***** válasza:
nem értem miért gondolod, hogy ami egyszer már befuccsolt, most nem fog.
2012. ápr. 23. 13:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Ha ennyire összezavar a vele való barátkozás akkor én azt gondolom, hogy az a legjobb ötlet, ha megszakítjátok a barátságot.

Újrakezdésen én nem gondolkodnék a helyedben, mert valami miatt szakítottatok.

28/n

2012. ápr. 23. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!