Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem töketlen dolog ha már egy nőnek kell
kezdeményeznie?
Egyenlőek a felek, nem? Egy párkapcsolat két ember érzelmeiről, kötelékéről szól. A nő is ember, ő is nyugodtan kimutathatja az érzelmeit és itt nem az "apró jelekre" gondolok, amit mi férfiak úgysem tudunk értelmezni, hanem pl. miért ne vallhatna egy nő szerelmet? Eléggé kiábrándító, mikor a nő játsza az elérhetetlen jégcsapot, a férfi meg összetöri magát...
2012. jan. 14. 20:56
én sem szeretem a fordított szerepeket..szerintem szánalmas.
3/8 anonim válasza:
Nincs azzal semmi baj, ha egy nő teszi meg az első lépést, és nem a férfi. Én volt, hogy kezdeményeztem és évekig együtt voltunk. Én nem látok ebben semmi rosszat.
Amikor a mai világban már a lányok ennyire elutasítóak és a tükletes hapsira várnak, akkor minek kezdeményezni.
Jöjjön ő oda, ha tetszem neki.
Nem levegőből beszélek, sok lánynál próbálkoztam, volt, akit több hónapig ostromoltam, de minek, a végén egy bunkó állattal lelépett.
Az a baj, hogy ma már nem a kedves, hűséges, érzelmes fiúk a kelendő árucikkek.
22/F
2012. jan. 14. 20:57
A pasik bátortalanabbak mostanában, főleg mert egyeseket szinte egytől egyig visszautasítják a nők,nagyok az igények, talán az önbizalomhiány miatt is, szerintem semmi sincs manapság abban ha nő kezdeményez, ha ő érez többet akkor miért ne? Én pl. manapság már nem tartom ezt furcsának, meg régebben is volt.
2012. jan. 14. 20:58
Ez pontosan így van, ahogy mondod! Nekem ugyanez a véleményem, ezért is van, hogy sokszor megszenvedem, mivel csak lesnek bamba szemekkel, de talán túl buszke vagyok a nőiességemre, hogy én kezdeményezzek..azért mégis csak ők a pasik, ha ebben nem elég határozottak, akkor másban már nem reménykedheünk!!!
2012. jan. 14. 20:58
7/8 A kérdező kommentje:
Egyenlőek, de vannak szerepek... Úgy lenne rendjén, hogy a férfi kezdeményezzen. Kár, hogy sok tuskó ribanc elveszi a rendes fickók önbizalmát, normális lányoknak meg romok maradnak... Egy nőnek szerintem az lenne a dolga, hogy kihívóan viselkedjen, nőiesen, figyelemfelkelő legyen, szerethető, kiprovokálja, hogy akarjanak tőle valamit. Senkiért sem kell összetörnie magát, ott a következő ha nem reagál a nő arra, hogy akarják és mindent megtettek érte... Azzal sincs semmi baj ha egy nő kezdeményez, de nincs meg akkor a fickóban az, hogy én szereztem és vigyázok rá. Ezt hívnák vadászösztönnek. :) Ez az ami vonzó a "tuskó nagymenőkben". Nekem a kedves, hűséges, érzelmes férfiak az eseteim akiknek van önbizalmuk és határozottak, csak nem belém szoktak szerelmesek lenni. :) Persze, kulturáltan is vissza lehetne utasítani.
Szerintem nem töketlen dolog, sok oka lehet, hogy egy férfi nem mer egy nőnél kezdeményezni. Kishitűség ("Miért pont én kellenék neki?"), önbizlomhiány ("Ronda vagyok!"), vagy csak sokszor utasították már vissza.
A jelenlegi kapcsolatomnál én kezdeményeztem (igazából csak egy finom lökést adtam a dolgoknak), abszolút nem bántam meg és nem is érzem úgy, hogy a barátom emiatt kevesebb lenne.
26/N
2012. jan. 14. 21:22
Kapcsolódó kérdések: