Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek ha szerintem belém...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha szerintem belém szeretett egy srác, de közben rájöttem, hogy csak azért kellene, hogy legyen valakim? Nem érzem annyira, hogy ő a nagy ő.

Figyelt kérdés
2012. jan. 12. 19:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem akkor hagyd, hátha más meg "meghalna" érte. :)
2012. jan. 12. 19:44
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
ne táplálj felé hiú reményeket, hagyd inkább!
2012. jan. 12. 19:46
 3/8 A kérdező kommentje:
De hogy mondjam el ugy, hogy ne essen annyira rosszul neki?
2012. jan. 12. 19:51
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Sehogy :(

Vagy őszinte vagy vele ,vagy hitegeted tovább.

2012. jan. 12. 19:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne g*cizz vele mert ha beléd szeretett, és te tovább húzod hogy még jobban beléd szeressen akkor olyan nagy csalódást fogsz okozni neki hogy annyira megutál hogy látni se fog tudni,mert ugye te tudtad hogy te nem fogod szeretni de mégis hitegetted!
2012. jan. 12. 21:49
 6/8 anonim ***** válasza:

Minél előbb szakítassz annál jobb. Egy idő után csapdába kerülsz, Te is szereted, de tudod, hogy más kellene, de nem tudsz vele szakítani.

Mielőbb teszed, annál jobb.

2012. jan. 12. 22:11
 7/8 anonim ***** válasza:

egyértelműen mond meg neki,h részedről NEM!

Minden más,pl: röviden írsz neki vmit,vagy zavarosat,vagy nem írsz semmit...stb,csak mégjobban felkelti az érdeklődését,és minél később vallod be neki,annál nagyobb fájdalmat okozol neki

2012. jan. 27. 23:58
 8/8 anonim válasza:
Ne húzd az időt,főleg ha a srác annyira szeret hogy az életét fel áldozná érted,minél később mondod neki hogy nem annál jobban fáj majd neki,akár bele is pusztulhat a fájdalomba!
2012. júl. 26. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!