Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek barát az ilyen barát? Mert szerintem ez nem barát.
A következő a szituáció: a barátomról lenne szó...
van egy lány aki a barátom haverjának a barátnője és elég érdekes az ő viszonyuk....amikor én még nem jöttem össze a barátommal akkor olyat irt neki ez a kedves hölgy h ha elöször az én barátomat ismeri meg akkor biztos vele jött volna össze hamarabb és nem a barátjával....álladóan mindenhez hosszászól facebookon szinte minden nap irogat....és oké legyenek jóba de azért ez már sok :D és teszem hozzá ez a lány engem utál és ezt meg is mondta szemtől szembe :D volt olyan h egy bálba voltunk és én nem akartam ott maradni és elmentünk diszkóba és ők lepapucsozták h ha már most ez van mi lessz késöbb meg ilyenek....az a durva h a kedves haverja a páromnak azt mondta egyszer hogy ha ő meg a nője szakitanak akkor tuti h az én barátommal fog összejönni a csaj....most kérdem én ez mi?????:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!