Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek barát az ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek barát az ilyen barát? Mert szerintem ez nem barát.

Figyelt kérdés

A következő a szituáció: a barátomról lenne szó...

van egy lány aki a barátom haverjának a barátnője és elég érdekes az ő viszonyuk....amikor én még nem jöttem össze a barátommal akkor olyat irt neki ez a kedves hölgy h ha elöször az én barátomat ismeri meg akkor biztos vele jött volna össze hamarabb és nem a barátjával....álladóan mindenhez hosszászól facebookon szinte minden nap irogat....és oké legyenek jóba de azért ez már sok :D és teszem hozzá ez a lány engem utál és ezt meg is mondta szemtől szembe :D volt olyan h egy bálba voltunk és én nem akartam ott maradni és elmentünk diszkóba és ők lepapucsozták h ha már most ez van mi lessz késöbb meg ilyenek....az a durva h a kedves haverja a páromnak azt mondta egyszer hogy ha ő meg a nője szakitanak akkor tuti h az én barátommal fog összejönni a csaj....most kérdem én ez mi?????:D

2012. jan. 8. 14:06
 1/7 anonim ***** válasza:
"Ha szarban vagy kiderül ki az igazi barát, aki mindig őszinte és nem ver át."
2012. jan. 8. 14:07
 2/7 anonim ***** válasza:
elrontottad az úgy van hogy "a minimum az hogy őszinte és nem ver át":P
2012. jan. 8. 14:09
 3/7 anonim ***** válasza:
:D Sztem jó a sub bass verzió is. :D
2012. jan. 8. 14:10
 4/7 anonim ***** válasza:
amit én mondtam az a subba verzió, hallgasd meg :D
2012. jan. 8. 14:11
 5/7 anonim ***** válasza:
a barátodnak a haverja elég érdekes egy figura lehet,(én rég kidobnám a szukát) ha annak a tudatában még mindig együtt van ezzel a csajjal, aki amúgy a te pasidra startolna rá.
2012. jan. 8. 14:12
 6/7 anonim ***** válasza:
Kajak ilyen régen hallottam már?:D akkor pardon. :D
2012. jan. 8. 14:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát igen...épp ez az h ő is lát mindent ami facen van meg minden...mondjuk arról nem tud amit a csaj mondott h barátommal jött volna össze ha őt ismeri meg elöszőr!már párszor voltam azon h elmondom a csávónak de barátomnak megigértem h nem mondom el mert nem akarja h ez miatt menjenek szét...
2012. jan. 8. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!