Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác aki tetszik, de nem tom hogy adhatnám ezt a tudtára anélkül hogy naogyon nyomulnék, meg szerintem egyébként is a srácnak kell kezdeményeznie. Szerintetek hogy csináljam?
Ismerős helyzet. Nekem is tetszik valaki, aki szerintem félénk, állítólag nem mer kezdeményezni. De én is az vagyok, nem merek kezdeményezni...Meg félek, hogy félreértettem a közeledését, és majd beégek.
Áhhh, nehéz.
pontosan, ne is mond
most nem tom hogy mit csináljak...
XD nem :D
egy sitáborba ismerkedtünk meg:D
:D nem én vok...vagyis nemhiszem xd
ha ismeritek már egymást akkor mért nem mondod meg neki.. a lányok szeretik ha a fiúk küzdenek értük:D
Hát nem tudom mit csináljak. Szerintem semmit sem fogok :D :(
Mert a félelmem nagyobb, mint a bátorságom. Meg ha lepattint akkor szégyellni fogom magam ha találkozunk. Meg tényleg ez jut eszembe, hogy nekem mindenki azt mondja, hogy "a férfi dolga a kezdeményezés".
De amúgy van is ebben valami, hogy ha nem elég bátor ahhoz, hogy kezdeményezzen, akkor nem éri meg a dolog.
(Persze ezzel nagy részben csak hitegetem magam, mert amúgy pedig kb meggebedek érte) :D :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!