Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz, ha lány létemre én nyomulnék egy srácra?
Van egy srác, aki eléggé tetszik.. :$ Még tavaj kb. egy éve taliztunk először egy buliban, ahol kavarni akart velem de én nem hagytam mert egy másik sráccal voltak kialakulóban a dolgok. Aztán utána egy csomó ideig nem találkoztunk sehol, most nyáron megint összefutottunk, és bnőm szerint felismert, mert úgy nézett rám végig, majd egy két hétre rá megint együtt voltam velük bulizni, és tök jól elhülyültem a sráccal :) másnap aztán bejelöltem őt merthát este tök jókat hülyültünk és hát miért ne. Azóta már lájkolta a képemet is, meg megint találkoztunk, vagyis h láttuk egymást és bnőm szerint engem nézett egy csomószor, és hogyha úgy hozta volna a szitu, szerinte tutira rámköszönt volna..
Szerintetek lehet nála akkor esélyem? Vagy mit tehetnék annak érdekében h kicsit közelebb kerüljünk egymáshoz, merthát már az is eszembe jutott h esetleg nem mer kezdeményezni, mert ugye én már egyszer visszautasítottam.. :S
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!