Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy egy fiú-lány barátság átalakuljon szerelemmé?
Mi kell ahhoz, hogy a lány többet érezzen barátságnál?
16/F
Vonzalom, meg még valami megmagyarázhatatlan dolog...
Amúgy szerintem nincs is jobb annál, mint amikor a párod a barátod is és tényleg nagyon közeli a kapcsolat (lelkileg).
Nem akarlak elkeseríteni, de MI "barátok" csak addig kellünk, míg jön a vezérbika és jól eltapossa a kedves leányzót.
Aztán , amikor sikerült NEKÜNK "BARÁTOKNAK" összelapátolni, akkor megint jön egy vezérbika!
Nézzük csak meg a Forrest Gump-t és leesik a tantusz nekünk "BARÁTOKNAK".
Szerintem ne is akarj felmászni a ranglétrén, mert fog jönni az igazi és megtalál!!!
Nem te fogod megtalálni, hanem Ö!
átalakulhat!!
nekem van egy olyan barátom aki többet érez irántam mint szimpla barát...és ő ezt bevállalta..de még tovább nem mentünk:) de kitudja mit hoz a jövő!
amugy ha tényleg barát,akkor megértő és mindent megbeszélhetsz vele..és ezek után szinte semmi se kell,hogy többet érezzen irántad,jó társaság,sok beszélgetés...és a többi alakul!
igen, létezik, saját tapasztalat, ami nem sült el túl jól... :(
A fiúval nagyon régóta, talán ált.suli alsó tagozata óta barátok voltunk, együtt mentünk gimibe, aztán kinőtte magát a legjobb barátommá. Aztán magam sem értem, hogy miért, vagy mi miatt történt, de egyre inkább elkezdtem érezni azt, hogy szeretem őt, és nem csak szimpla barátként. Tizenhét-nyolc évesek lehettünk, elhatároztuk, hogy megpróbáljuk. Viszont amiről azt gondoltam, hogy tökéletes lesz, hát közel sem volt az... egymás idegeire mentünk, rengeteget féltékenykedtünk stb.
Mára annyira megromlott a kapcsolatunk, hogy nem is beszélünk, csak hébe-hóba facebookon. Szóval szerintem egy igaz barátságot nem érdemes feladni egy bizonytalan párkapcsolatért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!