Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem a fiúknak kellene kezdeményeznie?
Nem minden esettben!
Attól függ..
Épp ezért nem kezdeményeznek mert nincs értelme, írtad, hogy akinek tetszettél neked nem, mert ennyire válogatósak a nők hogy mindig elutasítanak mindenkit.
Szerinted hülyék a férfiak, hogy a semmiért futkosnának a nők után?
21f
20:39
Ez esetben egyedül öregszel meg:D
20:40
ez hülyeség akinek én tetszettem az kb 2 fiú volt.
nem utasítok el mindenkit de miért jöjjek olyannal össze akivel nincs meg az a plusz?nem egy tökéletes embert keresek.
mindenki olyat párt keres magának aki valamiért az esete.
én is ezt keresem.
21/f
Nem csak olyan srácok vannak mint te, hanem olyanok is, akik nem tesznek maguk alá, csak mert egy csajnál kezdeményezni kellene... úgyhogy kötve hiszem:)
Elvileg, gyakorlatilag lánynak is lehet. De ez elég globális manapság. Illetve leszámítva például egy két helyet ahol esetleg vallás miatt már eleve kivan jelölve a lány.
Na ha meg nem akarsz kezdeményezni mert felesleges, ilyenkor kell azt hogy magaddal foglalkozol tanulsz meg röviden jó életet teremtesz magadnak. Mondjuk nehézkes ha hormonok hajtanak, meg amúgy is foglalkoztat. De ha áttudod hangolni magad erre vagy eleve úgy neveltek hogy ez könnyen megy akkor elég jó.
Mondjuk nem feltétlenül lesz jobb, de az fix hogy rosszabb se. Ha barátnőd így se lesz legalább van moneyd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!