Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem tetszem a fiúknak?
Hát, a kortársaiddal még nem lehet mit kezdeni, gyerekesek. A 16 évesek meg szerintem téged tartanak gyereknek, nekik olyan kell, aki már hagyják magukat. Ha önmagad adod, előbb-utóbb majd összejön. Azért, hogy bepasizz, nem is kell magad mórikálni.
A srác amúgy nem hiszem, hogy utál, lehet csak nem tudja kimutatni az érzéseit.
majd én megvígasztallak! irjprivit
pedomaci
Hát ilyen korban a 3 évvel idősebbet nem ajánlom,mert egy olcsó kis r*bancnak fogsz tűnni a srác meg egy pancsernek aki csak kis libákat tud felszedni,nem mintha oszt társsal annyival jobb lenne mert ha megromlik a kapcsolat és úgy,hogy minden nap látod elég szar lesz...
Nem is baj ha félénk vagy de ha tudod/érzed hogy bejössz a srácnak menj oda és beszélgess vele,majd 1 adott pillanatban kérdezz rá,ugyanis tapasztalatból mondom olyankor kicsit beszariak vagyunk.És hiába írja itt mindenki hogy legyél tökös menj oda hozzá, ők is voltak olyan helyzetben hogy nem mertek.+ véleményem szerint nagyon jó hogy önmagadat adod nem pedig megjátszod a nehezen kapható plázacicát...(:
pedomaci: anyád!!
többiek: köszi :)
és amm azt kihagytam h nem akarok járni még senkivel mert tudom h még túl korai , csak úgy jó érzés lenne tudni h valaki igazán szeret :)
Először is, mert túl fiatal vagy. A veled egyidős srácokat még nem érdeklik a lányok, a nálad idősebbek pedig még gyereknek látnak. Aztán ott van a kisugárzás. Egy olyan lányt sokkal könnyebben észrevesznek, akiből árad az életerő, a vidámság.
Szóval szerintem ne aggódj még ezen, várj türelmesen. :))
Hugo a Kapitány : csak az van h az idősebb sráccal tényleg állati jóban voltam és úgy éreztem h csak egy kicsit ugyan de akkor is tetszem neki. bejelölt minden közösségi oldalon ami csak létezik másnap , miután vége lett a tábornak. Bár mondjuk már mind1 mert úgy
sem lesz soha semmi köztünk , ezt belátom. Csak örökké tetszeni fog , bármi is lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!