Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért azoknak a fiúknak tetszem akik nekem nem?
szegény lány...
Járj 20-25 nél idősebbel ,ha elég érett vagy ők hűségesek és nem fognak félre kamatyolni minden adandó alkalommal.
Annak idején amikor még az egyik osztálytársnőmnek 14 évesen 23 éves volt a barátja elítéltük a lányt nagyon ,de most ,hogy 21 éves vagyok már értem miért tette amit tett és bocsánatot is kértem osztálytalálkozón.
Végzős fiút ne mert ő ,ha abbahagyja a sulit tuti elmegy valamerre melózni/tovább tanulni.
Mert azok a fiúk nem tetszenek neked akiknek tetszel, azért.
Persze, hogy a népszerü kell neked, máskép nem is lehetne.
Az utolsóknak köszönöm a normális választ!
16:18-as nem úgy értettem hogy félre kamatyolnának ha járnánk ha nem tudom hogy nem szeretném igazán.
utolsó kettő ha most eltekintünk ettől a menőségtől van egy másik fiú is ő nem mondható menőnek és vele is eltudnám képzelni hogy járjunk de neki sem tetszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!