Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon érez valamit irántam, ami arra utal, hogy tetszem neki (azoknak a válaszát várom, akik tényleg segíteni akarnak)? 16/L
Hát szerintem bejössz a srácnak,és csak a barátnődnek nem akarta elmondani,nyílván nem tartozik rá..
Ha néz téged,akkor meg pláne hogy bejössz neki.
Ha eleged van belőle,akkor keress másik srácot,van még több ezer:)
Udv.
Igen szerintem bejossz neki csak meg nem dontott hogy mit tegyen azert csak bamul ... s ha a baratnod mondta hogy visszautasitott lehet hogy csak kitalalta de lehet hogy igaz arra ra kellene jonnod ... Varj egy picit meg s ha nem lep o elosszor akkor probalkozz nala egy cseppet s meglatod akkor hogy viselkedik !
Már próbáltam lépni...,de amikor elhívtam chatre,akkor nem jött fel,de visszacsörgetett a chaten(csörögni szokott,amikor elhívunk valakit,ez ilyen fajta)...Írtam neki,hogy jöjjön fel egy oldalra,hogy beszéljünk,de nem jött fel...Ennek ellenére még a mai napig is bámul...Amikor meg egy fiú a közelemben van,vagy lássa,hogy lehet ebből még valami,akkor egyből feltünősködik,vagy elkezd írni olyan lányoknak,akiket még életében nem látott(semmi komolyat)...Nekem már sok egy kicsit ennyi véletlen...
Nagyon szépen köszönöm a tanácsotokat...remélem hamar találok magamnak valakit,aki SZERET,és remélem,akik hasonló helyzetben vannak,azok is megtalálják,azt,aki fontos a számukra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!