Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszem neki? Akkor miért nem keres?
én azért nem keresnélek mert ha nagyon tetszenél nem hinnél el ,hogy viszont tetszem neked , nem vagyok csúnya, egyszerűen nincs önbizalmam ,ezért inkább próbálom elkerülni az "önbizalom vesztő" szitukat
de egyébként ha hnap találkozol vele, mitől félsz, hogy talán mégsem jösz be neki? "véletlen egybeesés" lesz?
mondom hogy ha kevés az önbizalma nehéz lesz rávenned hogy lépjen. szerintem ha szexin mosolyogsz felé akkor előbb utóbb csak tesz valamit(én ilyen helyzetbe voltam és baromira éreztem ,hogy lépnem kéne ,de nem tettem semmit ,mert szarfej vagyok)..
vagy esetleg kereshetnél vmi ürügyet arra ,hogy leülhess mellé és ne legyen túl feltűnő, de az sem baj ,ha bénázol, egy lánynál pláne, sőt még vonzó is tud lenni, max rosszul érzed magad míg nem reagál úgy ahogy szeretnéd :D:D
Most van barátod vagy nincs, otthagytad csak azért mert "tetszik" egy srác, akinek te is "lehet" hogy tetszel?
Volt már dolgom ilyen csajjal, és baromira nem szereti egy srác, ha látszik, hogy nem tudod mit akarsz, ha a barátoddal akarsz lenni, akkor legyél vele, ha ezzel a fiúval akkor meg vele, kettőtök közül neked kell választanod és lépned.
Lehet 2 szék közé ülsz, de az is jó arra, hogy tanulj belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!