Kamaszok, ti értitek jobban ezt, válaszolnátok? És szülők válaszát is várom: Tetszem neki, vagy félreértem?
Eggyik o.társam tegnap tesin is nézett,láttam hogy felém van a feje,mais órán is ránéztem,nézett,nem nézett el,meg suliban nem mosolyog,semmi,vagy csak nagyon ritkán,és ha velem van,boldog,tegnap is vonaton együtt mentünk haza,és ott is mosolygott,láttam hogy boldog,örül. Beszélt is,szinte be nem állt a szája,suliban meg hallgatag. :(
Amikor elment a vonat,akkor láttam hogy keres a tekintetével,ill. nagyon nézte a vonatot,és halvány mosoly volt az arcán. Facebook-on küldtem neki egy olyan SpongyaBob-os cuccot,hogy küldj SpongyaBob-ot. És cuki volt a kép,ezért küldtem egy olyat hogy: love you(L) és lájkolta,és visszaküldte. Msn-en is kérdezősködik,stb..Csak az a baj,hogy van bnője. :S És ma is fb-on csináltam egy olyan alkalmazást,hogy: Az első 3 lájkoló cukinak tart téged,és lájkolta,és neki is u.e. az alkalmazás volt kint az adatlapján,és énis lájkoltam,csak a negyedik lettem,és azt írtam,hogy: Egy negyedik még belefér:D erre ő: belee♥ Így szívvel. Meg nagyba sétálok az utcán hazafelé a suliból,erre hallom vki jön mögöttem,hátranézek,nagy léptekkel jön utánam,és mondja: Nem akartam ordítani. :D
Figyelj.
Te lehet, hogy ezeket a jeleket annak veszed,hogy tetszel neki.
De lehet, hogy ő neki nem ezt jelentik.
Nem tudunk tanácsot adni.
nekem is írtak fb. ilyenek, hogy Love you.Nem vettem komolyan.
Kérdezd meg, hogy jársz még azzal a csajjal?
Igen,járnak! :S
De akkor meg ne csináljon ilyet. :S
Mert mais írtam neki msnen,hogy bezzeg csak akkor vagy vidám ha rajtam röhögsz,jolvan,megjegyeztem,nem szeretsz..köszii.:N
És írja hogy:Nemis!! (És egy ari sírós fej)
Eddig szerelmes volt belém,meg minden,de nem vágom miért szeretett ki belőlem. Valami tipp?
nem a facebookon kellene élni
tetszel neki, ennyi
az, hogy van barátnője, legyen az ő baja
:))
Értem. :)
Hát nekem majd kórházba kell mennem,és kérdezgeti hogy: Mikor mész be a kórházba? Melyik kórházba mész? Mondom neki hogy miért,bejössz? Mondja: alap :) Meg mondtam neki hogy: Imádlak. :) Erre ő: Énish^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!