Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok, ti értitek jobban...

Kamaszok, ti értitek jobban ezt, válaszolnátok? És szülők válaszát is várom: Tetszem neki, vagy félreértem?

Figyelt kérdés

Eggyik o.társam tegnap tesin is nézett,láttam hogy felém van a feje,mais órán is ránéztem,nézett,nem nézett el,meg suliban nem mosolyog,semmi,vagy csak nagyon ritkán,és ha velem van,boldog,tegnap is vonaton együtt mentünk haza,és ott is mosolygott,láttam hogy boldog,örül. Beszélt is,szinte be nem állt a szája,suliban meg hallgatag. :(

Amikor elment a vonat,akkor láttam hogy keres a tekintetével,ill. nagyon nézte a vonatot,és halvány mosoly volt az arcán. Facebook-on küldtem neki egy olyan SpongyaBob-os cuccot,hogy küldj SpongyaBob-ot. És cuki volt a kép,ezért küldtem egy olyat hogy: love you(L) és lájkolta,és visszaküldte. Msn-en is kérdezősködik,stb..Csak az a baj,hogy van bnője. :S És ma is fb-on csináltam egy olyan alkalmazást,hogy: Az első 3 lájkoló cukinak tart téged,és lájkolta,és neki is u.e. az alkalmazás volt kint az adatlapján,és énis lájkoltam,csak a negyedik lettem,és azt írtam,hogy: Egy negyedik még belefér:D erre ő: belee♥ Így szívvel. Meg nagyba sétálok az utcán hazafelé a suliból,erre hallom vki jön mögöttem,hátranézek,nagy léptekkel jön utánam,és mondja: Nem akartam ordítani. :D

2010. dec. 11. 19:57
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Hát már énis pofára estem vele.

Ma bnőm beszélt vele,nem tudta h ismerjük egymást,vagy hogy énis ott vagyok bnőm mellett,és mondta hogy jó csaj vagyok,olyan közepes:Dxd meg hogy a bnője után velem van el a legjobban,és hogy izgul értem nagyon a kórház miatt.:S =/

De nem szerelmes belém,de én még szeretem,nem tudok másba beleszeretni,mit tegyek???

2010. dec. 14. 21:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Hát el kell dönteni hogy mit akarsz.
2010. dec. 15. 03:44
 13/13 anonim ***** válasza:

jaj olyan cukik vagytok:D Tizenévesek a legjobbak:)

Annak idején én is mindenbe mindent belemagyaráztam, nem szabad! Van barátnője, valamiért csak vele van...sajnálom..

Majd bele fogsz szeretni másba, sok időd van még:D

2010. dec. 21. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!