Magán bölcsiben jártas anyukák, válaszolnátok nekem pár kérdésre?
-Mit kell vinni fél vagy egész napra?
-Hogy néz ki egy nap?
-Mindegyik gyerekkel egyformán törődnek?
-Mit kapnak enni?
13 hós
Tesómból kiindulva nem tudok csak az egyik kérdésre válaszolni. Náluk felváltva vannak ilyen hülyeségek mint cékla főzelék, saláta főzelék, meg ilyesmik. Tesóm 2 éves. Ahogy kijön a bölcsiből bedob egy zsíros kenyeret.
17/L
Életkorának megfelelő ételt fog kapni. Amit vinni kell az legalább egy váltóruha, de ekkora babánál jó ha több is van.
Hogy néz ki egy nap? Attól függ, hogy hányra viszed. Reggel megvárják a beérkezőket, aztán reggeli, utána játékidő, ha jó idő van akkor az udvarra is kimennek, utána ebéd és délutáni alvás, aztán megint játék, uzsonna stb.
Minden gyerekkel képtelenség egyformán törődni, hiszen mindenki külön személyiség. Vannak akik elvannak magukban, vannak akik több figyelmet igényelnek, vannak problémás gyerekek stb
Azért jó lenne ha ilyen dolgoknak nem neten néznél utána, mert úgy gondolom alap dolog ha már a gyerekemet rábízom valakire akkor néhány dologgal tisztába vagyok és nem csak lepasszolás szintem odalököm a gyereket...
Ezekre azért jó lenne ha inkább a bölcsiben kérdeznél rá.
Több váltóruha is legyen, ha már stabilan tud járni, megfelelő cipő bentre és kintre is. Olyat válassz, amit könnyű ráadni. Napi pelenkamennyiség mindig meglegyen.
Reggel megvárják, amíg beérnek a gyerkőcök, ált. 8 óra körül reggeli, utána letörölgetik a gyerekeket, ha szükséges, peluscsere.
Délelőtt játék, ha szükséges, alhat (alig 1 éves, gondolom, még kétszer alszik), játék az udvaron, ebéd, alvás, délután megint játék, udvar, uzsonna és mehetnek haza.
Van, ahol több étkezést is beiktatnak, tízórai gyümölcslé, gyümölcs.
Enni az életkoruknak megfelelően kapnak, főleg főzelékeket, csirkehusival, tojással, sajttal. Gyümölcsnek semmi extra, alma, banán.
A törődés változatos, függ a gyerekek számától és a személyiségektől, na meg persze, az életkortól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!