Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem tetszem a fiúknak?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok. Nem vagyok buta liba, de nem is vagyok a stréber tanuló. Kicsit hülyülős vagyok. Szerintem is és mások szerint is szép vagyok , az arcom arányos. Nagyon sokak szerint jól öltözködöm. Kicsit félénk vagyok a fiúkkal ,de ezért megvagyok velük és tudok velük beszélgetni.Sokszor érzem úgy hogy nagyon szép vagyok de viszont sokszor elbizonytalanodom. Van két srác aki nagyon tetszik . Az egyik az osztálytársam a másik egy nálam 3 évvel idősebb srác , akivel sokáig nagyon jóban voltam de most utál. Mit csináljak h tetszek a fiúknak ? ( Ja és önmagamat adom)2011. szept. 26. 21:03
11/19 anonim válasza:
bakker lehet baromságot kérdezek de sok kérdésnél ráismerek egy ismerősömre az lenne a kérdésem h Te nyírlugosi vagy? Am ha oszt társ vagy tod ki vagyok erről: Swallow
12/19 A kérdező kommentje:
Budapesti vagyok :) Szval nem/semmi
2011. szept. 26. 21:46
13/19 anonim válasza:
a válasz a korokban rejlik ,1 17-18éves srác teljesen máshogy gondolkozik mint 1 13 éves kislány:Dvalószínű h sorban fognak állni az olyan korú srácok akik most tetszenek majd 3 év múlva :D és addig várj...
14/19 anonim válasza:
13 évesen légy oly kedves és a matek és nyelvtan könyveket bújjad!
15/19 anonim válasza:
van facebookod? ad meg privin v ot ahol jo
neved+email cim
sok ba..m a kérdés nem az volt h a matekot kel tanulni meg stb
16/19 anonim válasza:
szerintem csúnya vagy
sajnálom, de ez az őszinte véleményem
17/19 A kérdező kommentje:
-.- ennek a válasznak semmi értelme nem volt!
2011. okt. 20. 20:36
18/19 A kérdező kommentje:
* De gondolom ezt te is tudod ! -.-
2011. okt. 20. 20:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!