Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már egyszer a férfinak/fiúnak kell kezdeményeznie, akkor miért lepődnek meg a lányok, ha megszólítják őket ismerkedés céljából?
Ha először leszólítasz vkit, belecsapsz a lecsóba. Úgy kell csinálni, hogy ne tűnjön leszólításnak. Főleg nem kezdeményezésnek. Csak húzd el előtte a mézesmadzagot.
Meg ha nyitott lapokkal kezdesz, nem leszel érdekes sem, meg egyből azt hiszi, hogy csak AZT akarod. Ő meg ugye nem qrv@!
Én nem meglepődésnek nevezném. Válogatás nélkül visszautasítanak. Extrém magasak az igényeik, még akkor is ha ők maguk nem valami nagy szám. Meg a kedvenc sztárjukkal akarnak összejönni, egy egyszerű értelmiségi kitűnő diplomával, jó fizetéssel,és még jóképű is vagyok, de az nekik semmi. Aztán majd 40 évesen meg majd rájuk jön a kapuzárási pánik. Addigra meg már nincs kivel.
Csak azért is inkább a tőzsdén keresem meg a kedvenc örömlány fizetését, ezek a hülye csajok meg csesszék meg.
26/pasi
én más nevében nem tudok nyilatkozni, de ha egy idegen elkezdett velem ismerkedni, én is zavarba jöttem. viszont ha olyan tette ugyanezt, akit legalább látásból vagy névről ismerek, az nem lepett meg, és ha nem is lett végül belőle semmi, de sértődés/harag sem.
tehát szerintem eredményesebb lennél, ha olyanokkal próbálnál ismerkedni, akik számára nem vagy teljesen idegen.
29/N
Azért is, mert esetleg túl hirtelen nekik. Próbáld lassabban.
A másik ok, hogy őket csak a "jópasi" szólíthatja le! Mármint abból sem akármilyen - csak az, aki nekik tetszik.
A többi meg hagyja őket békén! Ne is szóljon hozzájuk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!