Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már egyszer a férfinak/fiúnak kell kezdeményeznie, akkor miért lepődnek meg a lányok, ha megszólítják őket ismerkedés céljából?
én nem szeretem ha megszólítanak, mert nem keresek kapcsolatot, és ha meg nemet mondok, fél óráig kell magyarázni hogy ez nem egy nembe burokolt talán, hanem tényleg nem.
amúgy jó ha a férfi mer kezdeményezni, csak nem árt ha azt is tudja kinél lehet... na mindegy
példa:
van valaki, reggelente ot sétál el ahol én éppen abban a 10 percben dolgozom. Látszik rajta, hogy siet, nem lehet lassan csinálni....., max egy percre tudom fenntartani, vagy munkahelyre megy időre, vagy buszra stb.
a naponta egy perc meg elég hamar válna röhejessé.
valaki azt írta, ha külsőre nem jövök be, sehogy se jó, ha igen, akkor meg bárhogy. Na ezt a hozzászólást egy a pasiagyábólegyáltalán kitekinteni nem bíró írta, s üzenem neked, hogy ha így gondolod, akkor te annyit sem tudsz a nőkről, mint egy átlag pasas.
A nő nem azt nézi, hogy a pasi hogy néz ki, hanem hogy mire képes, s hogy el tud-e majd tartani egy családot. Azt viszont nem lehet fél perc alatt felmérni.
"valaki azt írta, ha külsőre nem jövök be, sehogy se jó, ha igen, akkor meg bárhogy. Na ezt a hozzászólást egy a pasiagyábólegyáltalán kitekinteni nem bíró írta, s üzenem neked, hogy ha így gondolod, akkor te annyit sem tudsz a nőkről, mint egy átlag pasas."
Én írtam, és ha ezzel nem vagy tisztában, akkor borzasztóan naiv vagy, és te nem tudsz semmit a nőkről. Esetleg jóképű vagy, és emiatt nem veszed észre.
a külső tényleg számít mivel ez alapján kapjuk az első benyomást, de elárulom, hogy a testbeszéd többet nyom a latba..
amúgy meg, ha munkába siet, nem biztos hogy örülni fog ha leszólítod...gondolj bele..rohansz a lökött főnöködhöz, mert ha késel egy percet is cirkuszol, ezért eleve roszul indul a napod... erre odaáll eléd egy vadidegen, és feltart
jó persze ha frappáns vagy, felvillanyozhatod a napját, de ahhoz ügyesnek kell lenned..(majd drukkolok:) )
21/L
dejó, oda alapból is akartam menni :)
hát igen, az angolok zeniálisak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!