Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha már egyszer a férfinak/fiún...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha már egyszer a férfinak/fiúnak kell kezdeményeznie, akkor miért lepődnek meg a lányok, ha megszólítják őket ismerkedés céljából?

Figyelt kérdés
Akárhányszor szólítok meg valakit, mindig úgy néz ki, hogy zavarba jönne, mintha nem szokták volna meg, hogy megszúlítják őket.....
2011. szept. 12. 10:07
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
66%

én nem szeretem ha megszólítanak, mert nem keresek kapcsolatot, és ha meg nemet mondok, fél óráig kell magyarázni hogy ez nem egy nembe burokolt talán, hanem tényleg nem.

amúgy jó ha a férfi mer kezdeményezni, csak nem árt ha azt is tudja kinél lehet... na mindegy

2011. szept. 12. 13:00
 12/19 A kérdező kommentje:

példa:

van valaki, reggelente ot sétál el ahol én éppen abban a 10 percben dolgozom. Látszik rajta, hogy siet, nem lehet lassan csinálni....., max egy percre tudom fenntartani, vagy munkahelyre megy időre, vagy buszra stb.

a naponta egy perc meg elég hamar válna röhejessé.

valaki azt írta, ha külsőre nem jövök be, sehogy se jó, ha igen, akkor meg bárhogy. Na ezt a hozzászólást egy a pasiagyábólegyáltalán kitekinteni nem bíró írta, s üzenem neked, hogy ha így gondolod, akkor te annyit sem tudsz a nőkről, mint egy átlag pasas.

A nő nem azt nézi, hogy a pasi hogy néz ki, hanem hogy mire képes, s hogy el tud-e majd tartani egy családot. Azt viszont nem lehet fél perc alatt felmérni.

2011. szept. 12. 14:21
 13/19 anonim ***** válasza:
Ez van...én is igy vagyok ezzel...akárhányszor megszólitok egy lányt...a lényeg hogy lazitsd fel a hangulatot kicsit humorosan, ha te is fel tudsz lazulni, ha nem akkor meg dolgozz rajta...legyél közvetlen.Egyszer láttam egy hapsit ahogy tök lazán megdicsérte a csaj kutyusát, aztán egész lassan elkezdtek beszélgetni...szó nem esett randiról csak a végén mondta a pasi hogy jó fej vagy összekoccanhatunk máskor is, ird be a számod a mobilomba....szóval a lényeg a lazaság, nem véres harc ez.
2011. szept. 12. 15:20
 14/19 anonim ***** válasza:
65%

"valaki azt írta, ha külsőre nem jövök be, sehogy se jó, ha igen, akkor meg bárhogy. Na ezt a hozzászólást egy a pasiagyábólegyáltalán kitekinteni nem bíró írta, s üzenem neked, hogy ha így gondolod, akkor te annyit sem tudsz a nőkről, mint egy átlag pasas."

Én írtam, és ha ezzel nem vagy tisztában, akkor borzasztóan naiv vagy, és te nem tudsz semmit a nőkről. Esetleg jóképű vagy, és emiatt nem veszed észre.

2011. szept. 12. 15:24
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

a külső tényleg számít mivel ez alapján kapjuk az első benyomást, de elárulom, hogy a testbeszéd többet nyom a latba..

amúgy meg, ha munkába siet, nem biztos hogy örülni fog ha leszólítod...gondolj bele..rohansz a lökött főnöködhöz, mert ha késel egy percet is cirkuszol, ezért eleve roszul indul a napod... erre odaáll eléd egy vadidegen, és feltart

jó persze ha frappáns vagy, felvillanyozhatod a napját, de ahhoz ügyesnek kell lenned..(majd drukkolok:) )

21/L

2011. szept. 13. 00:54
 16/19 A kérdező kommentje:
amerre én dolgozom, abban az országban nem szokás cirkuszolni kis és egyedi késésekért, sőt gyakran még a rendszeres fél óra késés is simán el van nézve. egy ideig....
2011. szept. 13. 15:36
 17/19 anonim ***** válasza:
b*zz..melyik ország?..megyek XD
2011. szept. 14. 00:52
 18/19 A kérdező kommentje:
angol ország :)
2011. szept. 14. 08:51
 19/19 anonim ***** válasza:

dejó, oda alapból is akartam menni :)

hát igen, az angolok zeniálisak...

2011. szept. 15. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!