"Egyébként ha ennyire borzadály ez a nő, akkor minek foglalkoztok vele? "
Ez jó kérdés :D
Amúgy meg notórius nyelvtanulóként mondom, hogy nem lehet anélkül egy idegen nyelvet megtanulni, hogy olyan nyelvészeti fogalmakkal tisztába légy, miszerint alany, állítmány, tagmondat, szintagma stb.
Illetve, ha általános iskola negyedik osztályában ilyen fogalmazást írna, kétlem, hogy megkapná a kettest. Nemhogy főőőőőiskola, pffffff....
Amúgy meg nem kell savazni. Kétlem, hogy gyerekkel kellene komolyan (pár patronon kívül) bárkinek is. Talán ha a leírásban az egzisztenciát inkontinenciára átírja.....
2013. nov. 5. 12:47
62/118 anonim válasza:
"Egy 26+ embertől alap, hogy dolgozzon, független legyen. Én ezt elvárásnak sem nevezném. "
Ne hari, de melyik országban élsz? :D
2013. nov. 5. 12:48
63/118 anonim válasza:
Mit kell ezen ennyit pattogni? A nő csak szimplán iskolázatlan, ennyi, azért ilyen nagyok az elvárásai.
2013. nov. 5. 12:50
64/118 anonim válasza:
Emberek! Miközben itt szapultok illetve védtek egy idegen nőt, eközben elmegyünk egy nagyon fontos dolog mellett, lehet,hogy nem egy atom erőmű a laptopom, de megy rajta far cry 3, igaz,hogy alacsony grafikai beállítással,de nekem az megfelel, ahhoz,hogy néha nyomuljak rajta :) Muszáj volt veletek megosztanom ezt a hasznos infot, lelkiismeret furdalásom lett volna,ha ezt eltitkolom az ember társaim előtt :) Lehet le vagy felpontozni :)
2013. nov. 5. 13:21
65/118 anonim válasza:
ó édes istenem..h némely ember mennyire szűk látókőrű,és értelmetlen..mondom nektek,h az itt válaszoló emberek egy részétől egy zacskó molypille is sokkal magasabb értelmi szintet foglal el..továbbá ahogy látom sok az elkeseredett ember,aki csak rosszat tud okozni másnak..ugyan ugyan..ha néha gondolkodna is az ember,nem itt tartana ez a világ.
2013. nov. 5. 13:22
66/118 anonim válasza:
Vegitaéssongoku válasza:
"Még mindig 24 éves férfi vagyok, sose azt nézd"
Akkor majd felnősz. Pujaeltartót keresnek.
2013. nov. 5. 13:27
67/118 anonim válasza:
:/
2013. nov. 5. 13:46
68/118 anonim válasza:
"Majd felnősz" Nem szeretem az ilyen válaszokat. Pulyaeltartót. Félelmetes amúgy, hogy mennyi irigység, gonoszság, és előítélet van bizonyos emberekben. Mindig meglep, mikor találkozom vele. Azok a dolgok, amiket kiírt, teljesen normális elvárások egy kisgyermekes anyukától. Sajnos rengeteg emberen, elsősorban olyanokon látom ezt, akik (tisztelet a kivételnek) nem sokat értek el az életben, és irigykednek, ha mások elvárják azokat, amiket ők képtelenek megadni.
2013. nov. 5. 13:59
69/118 anonim válasza:
Valószínű többet értem már el az életben mint te. :D
Pont ezért figyelek ki akar lenyúlni. Egy normális nő adatlapján az van: el tudom tartani magam, ne a pénzeddel gyere! Ezt írják ki. Nézz körül, 5-6% lehet a társkereső nők között. Kulcsszó.
2013. nov. 5. 14:02
70/118 anonim válasza:
Az, hogy egy felnőtt ember el tudja tartani magát, nem túl nagy eredmény. Miért kéne ezzel kérkedni? Olyan, mintha kiírná, hogy két lába van. Egy kisgyermekes anyuka joggal vár el ilyesmit, ezt nem tudom miért nem vagy képes belátni. Nem írta, hogy elvárja, hogy eltartsák, látszik, hogy megvan mindene. Csak azt szeretné, ha a férfinak is meglenne mindene, és ne neki kelljen tutjgatnia, míg munkahelyet talál, és ne neki kelljen eltartania a gyerek mellett. Olyat keres, aki képes az önálló életre.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!