Csak szerintem undorító ez a nő?
Figyelt kérdés
Netes társkereső oldalt néztem és találtam egy 21 éves lányt.Elvált van egy gyereke.
Ez még annyira nem gáz.Sok ilyen csaj van.Viszont az elvárásai a pasival szemben engem felháborított.
Ő írta : "Legyen mar sajat egzisztenciaja.. "
Ez szerintem felháborító és undorító.Csak úgy beköltözni valakihez... -.-
2013. nov. 5. 10:59
103/118 anonim válasza:
pömpike kezdte az érettségivel:
pöpike93 válasza:
"69% szövegértés 0 :DD jó rég volt az érettségi! volt egyáltalán?"
104/118 anonim válasza:
A keresetet is ti hoztátok fel.
105/118 pöpike93 válasza:
kedves, drága, bölcs, hatalmas és okos - mert diplomája van:
A diploma valóban nem bizonyíték az eszedre.
xDD "bíbibi nekem van érettségim, neked meg nincs"
és még folytatja "ő kezdte" :'DD
A szövegértésedre céloztam, nem a végzettségedre. Az érettségin belül az irodalom érettségire, ahol van szövegértés.
106/118 anonim válasza:
Én megismerném azt a nőt, csak az a baj,hogy már régóta nem társkeresőzök, de lehet,hogy érdemes lenne regisztrálni és ismerkedni vele, mert ki tudja,lehet,hogy nagy profin nyomja a far cry 3-at :D
107/118 anonim válasza:
Arra vigyázz, hogy neked csak most sikerült telepítened. Ha ő nagyon profin nyomja, simán legyűr, az meg ciki a haverok előtt:( Mondjuk jól néz ki, tehát még se annyira ciki. Nehéz ügy. Most nézem amúgy ezt a társkereső dolgot, csomó tök szimpatikus csaj van.
108/118 anonim válasza:
Nem lennék ilyen lusta, bereggelnék...:(
109/118 anonim válasza:
Vegitaéssongoku nem most telepítettem, de igaz nem is olyan régen kb másfél hete, simán legyűrne benne bárki,nem vagyok nagy gamer, csak néha rám jön és nyomom egy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!