Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is undorító ha 1 csaj cigizik? Igaz szerintem senkinek sem áll jól és mindenkit undorítóvá tesz [;-} ;-J
Figyelt kérdés
2012. júl. 28. 23:27
1/19 anonim válasza:
Neked aztán Vastag lehet a Rudid! :D
2/19 anonim válasza:
Igen undorito, pasinál is, de csajnál meg főleg!
Büdös, füstös, stb!!!!
3/19 anonim válasza:
Azért mert valaki cigizik ne ítéljük már el ... Én nem dohányzom de vannak olyan ismerőseim akiknek bőven van gondja és ha ezen valamennyit is segít neki a cigi akkor egészségére ..
4/19 anonim válasza:
Nem undorodom a cigis emberektől, viszont párkapcsolati szempontból nem kezdenék dohányossal.
5/19 anonim válasza:
Szerintem tud szexi lenni, de azért úgy komolyabb kapcsolatba én sem lépnék dohanyossal, csak ha nagyon-nagyon jó csaj.
6/19 anonim válasza:
Szerintem nem undorító, smárolni viszont nem lenne kedvem vele.
7/19 Ⱳhite ßelle válasza:
Nem undorító, csak a szaga (nem mindegyiknek), meg ha nagyon rá van kattanva...
8/19 anonim válasza:
Én nem bírom a füstöt, szóval nekem nem is kéne cigizős barátnő, szerencsére a szüleim sem cigiznek, nem is bírnám elviselni.
Szóval nekem nem kéne olyan lány, aki cigizik.
9/19 anonim válasza:
Akkor ez a kérdés megfordítva is áll!Csajok szerintetek undorító,ha egy pasi cigizik?
Lehet rajta gondolkodni! :D
10/19 anonim válasza:
Igen, sztem is undorító, nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!