Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is undorító ha 1 csaj cigizik? Igaz szerintem senkinek sem áll jól és mindenkit undorítóvá tesz [;-} ;-J
imádom a nem dohányosok véleményeit...-.-" :D
én dohányzom és a párom is dohányzott amikor összejöttünk...amikor 3 éve együtt voltunk Ő leszokott, de nem rakott kést a torkomhoz hogy akkor én is szokjak le...mert Ő így szeret ahogy vagyok. DE! ettől függetlenül én megpróbáltam de nem sikerült (nem mentségként, sokak szerint ez hülyeség, de megvoltak/vannak itthon a gondjaim és nem ment...) És még mindig dohányzok, a puszijai/csókjai mennyisége nem csökkent emiatt és még mindig nagyon szeret...:)
N22
A barátom sosem dohányzott, két éve jöttünk össze, akkor már 4 éve cigiztem. Azóta sem próbálkoztam meg a leszokással (mert nem akarok, szeretek cigizni, sajnálom, ez van).
Ennek ellenére szeretjük egymást. A kérdés túl van ragozva.
20/L
Pontozz le mert nem értek veled egyet ... istenem -.-"
3. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!