Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nektek bejönne az alábbi tulajdonságú lány?
Figyelt kérdés
Külső: kék szem, szőkésbarna dúr hosszú haj, középmagas, teltkarcsú, nagy mell, nagy popsi.
Belső: aranyos, kedves, jófej, néha vicces, visszahúzódó, félős, bújós, szeretni való, szűz, kitartó, művészies (zongora, fotózás), nem bulizós, nem piálós, nem cigizős...
2012. júl. 28. 20:00
2/32 anonim válasza:
Nekem a japán csajok a gyengéim,szval már a "nagy" szónál megakadtam :D
3/32 A kérdező kommentje:
*szőkésbarna dús hosszú haj
2012. júl. 28. 20:03
4/32 anonim válasza:
eh. belsőre nagyon is az ideál :) külsőre,hát sajna képet nem látok,de ha ehez olyan 160cm körüli test magassággal bírsz akkor maga a tökély :D
hány éves vagy?
F19
6/32 A kérdező kommentje:
166 cm vagyok és 18 éves.
2012. júl. 28. 20:04
8/32 anonim válasza:
kg-t elfelejtetted
azonkívül az arcodról kéne kép :)
egyébként könnyen eldöntheted, bejönnél e a srácoknak: ha naponta kapsz flörtöket, irogatnak neked facebookon, akkor biztosan
9/32 anonim válasza:
így bizony,maga vagy a tökély. :) sok privátot fogsz kapni ezt előre vetítem.én nem fogok beállni a sorba pedig tényleg szimpatikus vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!