Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Nektek bejönne az alábbi tulajdonságú lány?
Külső: kék szem, szőkésbarna dúr hosszú haj, középmagas, teltkarcsú, nagy mell, nagy popsi.
Belső: aranyos, kedves, jófej, néha vicces, visszahúzódó, félős, bújós, szeretni való, szűz, kitartó, művészies (zongora, fotózás), nem bulizós, nem piálós, nem cigizős...
Majdnem úgy nézek ki testalkatilag, mint Tara Lynn. Csak formásabb, és egy inci fincit karcsúbb a derekam, meg nagyobb a mellem. Meg nem tudom, de a képein nagyobbnak tűnnek a combjai, mint nekem, de igazából nem tudom.
Ide nem merek magamról feltölteni képet.
Hmmm nagyon nagyon bejönne..:-):-) Most azonnal az ajtómon is bejöhetnél:-D:-D Amivel így látatlanban legjobban levettél a lábamról amúgy az, hogy nem piálsz, és nem cigizel. Kaphatok egy képet én is privátban?:-):-)
19 F
Ez mind szép és jó, de miért nincsenek negatív, vagy kevésbé előnyös tulajdonságaid? És mi az, hogy teltkarcsú? Duci? A testsúlyod elárulnád?
Amúgy nekem is "bejönnél" ezek alapján, csak az ember nem x számú tulajdonságból áll, hanem többől, és még azoknak a különféle szintű megnyilvánulásaiból. :)
A visszahúzódó, félős és a szűz nem eléggé negatív?
Egyébként nem vagyok barátkozós típus, csak neten. Nehezen ismerkedem. Néha túl sokat beszélek. Imádok fotózni, ezzel sokszor kikészítem az embereket...
Nem. Én is szűz illetve visszahúzódó vagyok, és ezeket egyáltalán nem negatív tényezőként élem meg. :)
Azt lehetne tudni, hogy melyik megyében élsz? Esetleg beszélgethetnénk, ha közel vagyunk egymáshoz. Priviben is leírhatod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!