Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok! Nektek bejönne az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Nektek bejönne az alábbi tulajdonságú lány?

Figyelt kérdés

Külső: kék szem, szőkésbarna dúr hosszú haj, középmagas, teltkarcsú, nagy mell, nagy popsi.

Belső: aranyos, kedves, jófej, néha vicces, visszahúzódó, félős, bújós, szeretni való, szűz, kitartó, művészies (zongora, fotózás), nem bulizós, nem piálós, nem cigizős...

2012. júl. 28. 20:00
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:

Majdnem úgy nézek ki testalkatilag, mint Tara Lynn. Csak formásabb, és egy inci fincit karcsúbb a derekam, meg nagyobb a mellem. Meg nem tudom, de a képein nagyobbnak tűnnek a combjai, mint nekem, de igazából nem tudom.

Ide nem merek magamról feltölteni képet.

2012. júl. 28. 20:10
 12/32 anonim ***** válasza:
Igen bejönne nagyon is
2012. júl. 28. 20:12
 13/32 anonim ***** válasza:
és privátba mersz magadról küldeni képet?
2012. júl. 28. 20:18
 14/32 A kérdező kommentje:
Privátban? Hát talán.
2012. júl. 28. 20:25
 15/32 anonim ***** válasza:
ha gondolod...akkor ide küldhetsz
2012. júl. 28. 20:28
 16/32 anonim ***** válasza:

Hmmm nagyon nagyon bejönne..:-):-) Most azonnal az ajtómon is bejöhetnél:-D:-D Amivel így látatlanban legjobban levettél a lábamról amúgy az, hogy nem piálsz, és nem cigizel. Kaphatok egy képet én is privátban?:-):-)

19 F

2012. júl. 28. 20:38
 17/32 anonim ***** válasza:

Ez mind szép és jó, de miért nincsenek negatív, vagy kevésbé előnyös tulajdonságaid? És mi az, hogy teltkarcsú? Duci? A testsúlyod elárulnád?

Amúgy nekem is "bejönnél" ezek alapján, csak az ember nem x számú tulajdonságból áll, hanem többől, és még azoknak a különféle szintű megnyilvánulásaiból. :)

2012. júl. 28. 20:46
 18/32 anonim ***** válasza:
Ha már kérnek, kérek én is:)
2012. júl. 28. 20:57
 19/32 A kérdező kommentje:

A visszahúzódó, félős és a szűz nem eléggé negatív?

Egyébként nem vagyok barátkozós típus, csak neten. Nehezen ismerkedem. Néha túl sokat beszélek. Imádok fotózni, ezzel sokszor kikészítem az embereket...

2012. júl. 28. 21:15
 20/32 anonim ***** válasza:

Nem. Én is szűz illetve visszahúzódó vagyok, és ezeket egyáltalán nem negatív tényezőként élem meg. :)

Azt lehetne tudni, hogy melyik megyében élsz? Esetleg beszélgethetnénk, ha közel vagyunk egymáshoz. Priviben is leírhatod. :)

2012. júl. 28. 21:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!