Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Srácok! Nektek bejönne az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Nektek bejönne az alábbi tulajdonságú lány?

Figyelt kérdés

Külső: kék szem, szőkésbarna dúr hosszú haj, középmagas, teltkarcsú, nagy mell, nagy popsi.

Belső: aranyos, kedves, jófej, néha vicces, visszahúzódó, félős, bújós, szeretni való, szűz, kitartó, művészies (zongora, fotózás), nem bulizós, nem piálós, nem cigizős...

2012. júl. 28. 20:00
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Ajjé, de még mennyire! A leírás alapján mindenképpen :)
2012. júl. 28. 22:08
 22/32 anonim ***** válasza:

Ket lehetoseg van:

1. egy lokot valoszinuleg F nemu ember szivatozik (nem kizart az L sem, nem lehet mar tudni)

2. tenyleg az vagy, akinek leirod magad. De megsem, mert akkor buta liba vagy. Most fogsz kapni egy halom privatot (valoszinu mar kaptal) olyan fiuktol esetleg felnott fasziktol, akik csak a lyukat latjak rajtad.

Ja es szerintem szavakbol nem lehet eldonteni ki milyen, ahogy a mondas is tartja: messzirol jott ember azt mond amit akar.

2012. júl. 28. 22:37
 23/32 anonim ***** válasza:

A harmadik lehetőség pedig az, hogy dagadt

hiszen már kértünk kg-t többen is, nem adta meg. Nem veletlenül, és ott van, hogy TELTKARCSÚ

az meg körülbelül minden mást kiüt a szőke hajon, meg a szüzen kívül

2012. júl. 28. 22:51
 24/32 A kérdező kommentje:

Szerintem nem a kg számít. Vannak akiknek sűrűbb a csontozatuk, van akinek kevésbé. Nekem pont hogy sűrű (még is eltörnek). Ez következtében súlyosabb vagyok. Nem igaz rám, hogy magasság-100=kg.

És igen, kaptam egy pár privátot, normális emberektől. Lány vagyok, és nem szórakozom. De nem csodálom, hogy ilyeneket feltételeztek, mivel manapság senkiben sem lehet megbízni. És ez az amit Én is utálok. Ez a Világ egy nagy fos, már elnézést...

2012. júl. 29. 10:35
 25/32 anonim ***** válasza:

Nem a vilag sz*r, a vilag szep es elni jo, csak mi emberek tesszuk olyanna amilyen.

(a 22-es voltam)

2012. júl. 29. 13:04
 26/32 anonim ***** válasza:
Igen, sűrű csontozat... :D Akkor miért teltkarcsút irsz?
2012. júl. 29. 20:29
 27/32 anonim ***** válasza:
Ha pedig nem igaz rád az összefüggés, akkor az még durvább, mert a magasság-100 -ból lányoknál még a TIZENÖT százalékát is le kell vonni
2012. júl. 29. 20:30
 28/32 anonim ***** válasza:

Ismerek olyan csajszit, nagyon aranyos, jó barátnőm, szőke, középmagas,nagy mellű, van feneke, eggyáltalán nem kövér, sőt... tipikus kis cicababa, semmi fölös kiló rajta, kb 166 cm magas, és 75 kg! Bugyiban meg melltartóban is tökéletes, szabályos alakja van, semmi hurka sehol.

A kg nem ad képet az illető alkatáról.

2012. júl. 29. 20:53
 29/32 anonim ***** válasza:
Ó, hogyne :)
2012. júl. 29. 20:54
 30/32 A kérdező kommentje:

"Igen, sűrű csontozat... :D Akkor miért teltkarcsút irsz?"

Azért mert nem vagyok kövér. Nem láttál Te még kövér embert.

Na ez a kövér: [link]

És Én baromira nem ilyen vagyok, hanem TELTKARCSÚ.

28/29-válaszára a többieknek: Ennyi. Szerintem nem a súly számít. Úgyse fogod folyton emelgetni, meg nem fogsz vele súlyzózni. Ha meg nem látszanak a feleslegek akkor meg mit érdekel az, hogy milyen súlyú? Az összkép a lényeg. De ezt is hozzáteszem, hogy SZERINTEM.

2012. júl. 30. 08:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!