Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Miért csináljátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Miért csináljátok?

Figyelt kérdés
Miért van az ha egy lányt felveszek msn-re vagy facebookon írok neki, nem mutat érdeklődést? Válaszolgat, meg leír mindent normálisan amit kérdezek, de ő nem mutat érdeklődést. Leszarnak? Ha igen, akkor mért nem mondják azt hogy na kocc??

2012. júl. 28. 15:41
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Azért nem mutatnak érdeklődést, mert nem is érdeklődnek. Ezzel nincs is semmi baj. Ezt neked kell felkeltened és fenntartanod. ilyen egyszerű
2012. júl. 28. 15:45
 2/18 anonim ***** válasza:

Nem akarnak megbántani, ezért csak udvariasságból válaszolgatnak.

Egyébként ismered is őket személyesen vagy csak a netről?

2012. júl. 28. 15:46
 3/18 A kérdező kommentje:
Csak netről. De igen is bántson meg. Küldjön el a f@szba, az is jobb mint ha felesleges energiát pazarlok rá.
2012. júl. 28. 15:47
 4/18 anonim ***** válasza:

neked kéne felkelteni az érdeklődésünket.

amúgy meg lehet csak nyomi vagy.

2012. júl. 28. 15:50
 5/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ne próbáld meg megérteni, miért csinálják:) Nem minden lány mondja ki, amit gondol, és ezen nem nagyon lehet változtatni. Inkább kérdezd meg tőlük, mit gondolnak rólad. Akkor válaszolniuk kell, legalábbis illene...
2012. júl. 28. 15:50
 6/18 A kérdező kommentje:
Na akkor kedves #4-es Pl a te érdeklődésedet mi keltené fel? a 450 000-es fizetésem vagy hogy milyen színű a BMW Z4-esem???
2012. júl. 28. 15:54
 7/18 anonim ***** válasza:

Ha ezek megvannak és úgy gondolod, hogy érdekesebb ember leszel tőle, vagy valamivel több másoknál, akkor tévedsz. Ne ezzel keltsd föl az érdeklődést. Bár... zsák a foltját, tudod.

21F

2012. júl. 28. 15:58
 8/18 A kérdező kommentje:
Nem nem, ezek csak példák voltak. Azt hittem lehet érezni az iróniát a mondatomban.
2012. júl. 28. 15:59
 9/18 A kérdező kommentje:
Am ha ilyen fizetéssel és autóval rendelkeznék, nem msn-en vagy facebookon ismerkednék. Akkor a ribancok ismerkednének velem.
2012. júl. 28. 16:01
 10/18 anonim ***** válasza:
Nos, nem biztos, hogy nem érdekled. Én például hiába szeretek beszélgetni egy sráccal vagy bárki mással, egyszerűen nem tudom mit kérdezzek, vagy épp miről érdeklődjek, hiába is szeretném megismerni. :) Nekem kell egy kis idő, mire normálisan tudok beszélgetni bárkivel is, és ez az elején úgy tűnhet, hogy nem szívesen chatelek velük.
2012. júl. 28. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!