Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Miért csináljátok?
hát ezzel nagyon melléfogtál, engem egyik se érdekelne :)
bandákról, könyvekről, filmekről, sorozatokról szeretek beszélgetni, az érdekel pl. de ha te azt mondod, hogy neked a kedvenc 'zenészed' david guetta akkor azt annyiban is hagyom, nem fogok érdeklődni felőle, mivel tőlem baromi messze áll... kapiskálod? :))))
attól, hogy történelmi könyveket olvasol még nem biztos, hogy tudnánk a könyvekről beszélgetni :)
én pl. a Trónok harcát szeretem olvasni, drogosokról szóló történeteket, Harry Potter, Star Wars stb... :)
és zenéből is inkább a rock/metál/punk vonal amit szeretek.
na látod? zene, könyv, minden van itt de mégsincs egy közös pont se :)..
Látom minden áron "belém akarsz kötni". Star Wars nagy kedvenc. Trónok harcát sorozatban nézem. Zenében rock, metál is kedvenc pl. Rammstein, Iron Maiden, Black Sabbath.
De keress még valamit amiben még nagy ellentétek vagyunk. Nem tudom, de azt hiszem nagyon nem vagyok neked szimpatikus, csak nem tudom hogy mivel érdemeltem ki, amikor már ez elején lenyomiztál...De persze tudom én. Pasi vagyok, a hiba csak bennem lehet.
most eddig ezeket pont nem írtad, honnan tudhattam volna? :D
nem bántásból írtam a lenyomizást sem, csak tényleg tapasztalatból mondom, hogy rengeteg pasi van aki egyszerűen nem tudja hogy kell ismerkedni... pl. amikor azt mondják hogy 'mesélj magadról' meg tényleg ilyen kihallgatás szerűen kérdezgetnek az elég kellemetlen.
nem azért írtam, hogy megbántsalak csak én eddig ezt tapasztaltam, nem tudhattam ha te pont nem ilyen vagy :) bocsi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!