Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti hányszor csináljátok hetente? Most azokra gondolok akik párkapcsolatban élnek és (20-25 évesek) És miket?
1,2 alkalom élég vagy csináltok többet, előjátékot a párotoknak esetleg orált csak komolyak irjanak
Hetente hányszor és miket?
Ha egyfolytában itthon vagyunk, (max suli), akkor hetente legalább 10 alkalommal van szex. Előjátékkal, mindennel együtt. Ha menstruálok,akkor általában csak orál, vagy kézimunka. Ha már elmúlóban van,(4-5. nap körül) akkor már van szex is.
22/L
hát függ a szexuális beálitotságtól de szerintem az 1,2 alkalom kevés még sokszor az együtléteknél is, de ha megfelelően kielégitet a parodat mashogyan orállal meg kézzel lehetséges, nállunk minimum 5 alkalom sex és a páromnak még olyan 1,2 orál én nem nagyon vagyok oda érte de ő mindent megtesz értem ez a legkevesebb és jó látni hogy neki jól esik..
A 10 éves hazasoknál az átlag a heti egy két alkalom...
22 L
De ha a párodnak elég hajráá.. az egyém akkor kap annyit ha büntetésbe van de mindenkinek mások az igényei..
A barátnőmmel mindent megbeszélünk és az átlagom (7 aktus és 3 orál neki egy kicsit több 9 szeretkezés 2 orál) 23 L
Másak vagyunk de a 2 majd ha 20 éves házasok leszünk
Attól függ mennyit vagytok eggyütt, ha van rá alkalom és hely akkor a 20-30 év közötti házaspárná heti 4-5 min, akik csak össze vannak költözve annál heti 5-6 min, és az évek múlásával ez egyre csökkel legtöbjüknél a statisztika szerint
A statisztika azért mond 2-3 mat mert beleszámolják az időseket is akiknek 2,3 hetente egyszer vannak eggyütt
De az a lények hogy jó legyen mindkettőtöknek az 1,2 kicsit kevés szerintem ha nem hiszitek kérdezzetek rá ismerőseitekre de többre mert mindnkinél lehet probléma kérdezz rá 15 imerősödre és meglátod csináljatok egy kis statisztikát ti ha nem hisztek nekem
sajnos mi csak hetente kétszer tudunk találkozni, ilyenkor azért 3-4 menetet letolunk:) ebbe előjáték (ide egy kis orál is) és maga a behatolás is beletartozik:)
23N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!