Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ilyenkor mit éreztek, miért csináljátok ezt?
Van egy hölgy a fősulin , aki állandóan a társaságomat keresi ,olyan szinten ,hogy akkor is odajön mellém , ha a haverjaimmal vagyok , pedig s vannak barátnői , mellém ül ha csak teheti stb.
Az igazság az , hogy még szeptemberben különösebb előismerettség nélkül megmondtam neki , hogy járnék vele mert tetszik , de akkor lepattintott , most meg kb. 5 hete ez van .
Neki egy rövid ideje van pasija nekem meg kialakulóban van egy kapcsolat , és mivel állandóan velem van a kis gyöngyszem persze mindenki kombinál ...
Ráadásul eléggé különbözünk mert én magabiztos határozott típus vagyok , ő tipikusan a félénk kategória , közös témánk sincs nagyon .
Nem igazán értem miért csinálja ezt ?!
Én 20 ő 21
Tényleg nagyon magabiztos vagy.
A lehetőségek:
- féltékennyé akarja tenni a pasiját, vagy a leendő pasiját
- csak szopat
- mivel elfogadtad a visszautasítást, és egy másik csaj iránt érdeklődsz, egy nem tetszik neki, nem akarsz jó benyomást tenni rá, tehát már nem ő a jó csaj, hanem a másik
- nem tudja, hogy mit akar és elvárja, hogy te tudd helyette
- kb. egy éretlen tinilány szintjén van
- csak pótléknak használ, mert senkinek sem kellett
Mi lett a story vége??
Miért csinálta?
Nagyon érdekel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!