Ilyenkor hogy csináljátok? Hogy "csábítod" el?
Szóval babaproject van (de nem szeretem ezt a szót)! A szex jó, de sajnos mostanában (sok meló, fáradság mindkettőnk részéről), csak heti kétszer van. De nyilván ez most egy kicsit kevés.
Hogy "nyomulsz" a férjedre úgy,hogy ne érezzek tenyészcsődörnek magát, ill. ne gondolja,hogy ez most csak azért van? Mert szerintem egy normális férfi ezt gondolja, ha eddig csak heti kétszer volt szex, most meg mondjuk 2-3 naponta! Nálunk tényleg csak a fáradság az egyetlen ok, ami miatt mostanában ritkábban van!
Ki hogy csinálta? Mármint azokat kérdezem, akiknek kevésbé volt intenzív a szexuális élete, de nyilván a babához meg "kell"? Köszi
Köszi!
Első: ti nagyon szerencsések vagytok! Gratula!
Második: sajnálom, ne tudd meg,hogy hogy rettegek én is ettől, hogy nem fog jönni! Bár igyekszem nyugtatni magam!
Csak nem akarom,hogy azt érezze, azért közeledem,mert középidő van! Nyilván nem hülye, felfogja,hogy miért van most kicsit sűrűbben, de valahogy mégis azt akarom,hogy ne nagyon érezze!:)
Hát akkor lehet,hogy én is megbeszélem inkább vele, hogy ez most egy ilyen "korszak"!
Ráadásul nem tudom mi van velem, de ma reggel szurkál a jobb petefészkem, pedig még csak a 10. napon vagyok. Már az is eszembe jutott,hogy mi van, ha most valamiért előbb van pé-m! Szóval ma valahogy rá kell vennem az akcióra, biztos, ami tuti!:)
Köszi!
Hát az egyenes utat választottam, megbeszéltem vele. Elmondtam neki,hogy nem akarom,hogy erőltetett legyen, de a babához meg "sajnos" ez kell.
Meglepődtem. Mondta,hogy természetesen tudja, és ő is rajta van az ügyön, úgyhogy teperjem csak le bármikor,amikor gondolom!:))) Ha két naponta, akkor kétnaponta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!