Kamaszok, ti ilyenkor hogy csináljátok? Fontos, köszi.
A fenekemből szeretnék fogyni,tudtok valamilyen tippet? Most hirtlen megindultam,de hála csak ott,mindig ott hízok,pedig ott a legnehezebb leadni. :S Lehetséges hogy egy kis hízástól nőttek meg a melleim? Csak egy kicsit. :S Na szóval hogy fogyjak a fenekemből? Futni nem szeretnék ilyen időben,se bicajozni,valami benti "program" kéne. :)
Köszi.:) 16L
Hát most mondom hogy edzek a vidikre. :D
Zöldséget jó ha eszek,meg iszok vizet,de mást nem eszek és iszok,közben tornázok,nem? :O
Előttem szólónak: ilyen a magyar közoktatás, nem tudják a fiatalok értelmezni az elolvasott szöveget, de ez nem az ő hibájuk!!
A kérdezőnek: Nem, az úgy nagyon szar. Olvasd el még egyszer, mit írtam, és arra a részre figyelj nagyon, hogy: Fehérje is kellene!!1,5g/kiló.
Ahhoz, hogy fogyjál, kevesebb szénhidrát kell, viszont érdemes megnövelni a fehérje bevitelt, hogy ne izomból fogyjál. Ha nem viszel be elég fehérjét, akkor puha leszel, zsíros, és nem szép feszes.Egy répa, meg egy kevés kukorica az 0 (nulla).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!