Kamaszok, ti ilyenkor hogy csináljátok? Fontos, köszi.
Figyelt kérdés
A fenekemből szeretnék fogyni,tudtok valamilyen tippet? Most hirtlen megindultam,de hála csak ott,mindig ott hízok,pedig ott a legnehezebb leadni. :S Lehetséges hogy egy kis hízástól nőttek meg a melleim? Csak egy kicsit. :S Na szóval hogy fogyjak a fenekemből? Futni nem szeretnék ilyen időben,se bicajozni,valami benti "program" kéne. :)
Köszi.:) 16L
2011. febr. 16. 14:13
11/12 ekeke válasza:
A mell egy kicsi része maga a mellmirigy, a láthatóbb része zsírszövet, mely genetikailag meghatározott mértékben hízik veled vagy nem.
Popsira hízni sem nem csúnya, sem nem káros. Ha egyebütt nincs hájad, kifejezetten szexi. Erős izmokkal meg a legcsinosabb.
12/12 anonim válasza:
én tudok egy jó módszert arra hogy csak fenékből fogyj de szerintem nem fog neked tetszeni ha érdekel írj rám privibe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!