Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok ti csináljátok ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti csináljátok ezt?

Figyelt kérdés
Hello mindenkinek! Főként lányokhoz szól a kérdésem, az ,hogy ti beszéltek órákat egy fiúval ha nem jön be. ???
2012. febr. 1. 20:41
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem csinálunk ilyet
2012. febr. 1. 20:44
 2/9 anonim ***** válasza:
igen, ha jófej és van miről beszélni
 3/9 anonim ***** válasza:
attól hogy nem jön be... de jófej és bírjuk :) akkor persze!
 4/9 anonim ***** válasza:

én barátommal fél éve, minden este kb két órát dumálunk.. ha ez számít

18/L

2012. febr. 1. 20:47
 5/9 anonim ***** válasza:
sokan vannak akik csak unatkoznak és jó beszélgetőpartner vagy ennyi...ez is soxor előfordul
2012. febr. 1. 20:48
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen csinálunk ilyet
2012. febr. 1. 20:52
 7/9 anonim ***** válasza:

Én ugyan fiú vagyok, és velem egy csomó lány beszélget akár órákig is,hogy miért? mert jó fej vagyok! és általában kedvelnek,szeretnek engem,lehengerlő személyiségem miatt...

Na most ezzel csak az a gondom,hogy nekem ezek közül a lányok közül,csak 1 van aki igazán tetszik,puszit mondjuk csak Neki szoktam adni...

A problémám nekem az,hogy arról fogalmam sincs,hogy ebből a kismillió lányból melyiknek jövök be,és melyiknek nem,mert nekem csak az az egy kell, meg ugye ott van a többi,akik közül vannak páran akik biztosan belém vannak zúgva,ami megint csak nem túl jó dolog.

Ezért ezek alapján nehezen tudom leszűrni,hogy melyik lány mit akar tőlem pontosan.

Ez a kérdés engem is érdekelne!

2012. febr. 1. 21:35
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszi a kommentek!
2012. febr. 2. 17:24
 9/9 anonim ***** válasza:

Én pl. olyan fiúval is beszélek sokat, akit pl. régen láttam, érdekel hogy van, vagy csak jó barátom, és szint úgy érdekel, hogy hogy van.

Ha bejön valaki, azt nem a neten fogja senki észrevenni... Fiúk! Találkozni, beszélgetni ÉLŐBEN a lányokkal, kedvesen, sokat mosolyogva, érintsd meg néha, és ha nem húzódik el, szemedbe néz, mosolyog, akkor nagy baj sose lehet.

2012. júl. 29. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!