Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti csináljátok ezt?
én barátommal fél éve, minden este kb két órát dumálunk.. ha ez számít
18/L
Én ugyan fiú vagyok, és velem egy csomó lány beszélget akár órákig is,hogy miért? mert jó fej vagyok! és általában kedvelnek,szeretnek engem,lehengerlő személyiségem miatt...
Na most ezzel csak az a gondom,hogy nekem ezek közül a lányok közül,csak 1 van aki igazán tetszik,puszit mondjuk csak Neki szoktam adni...
A problémám nekem az,hogy arról fogalmam sincs,hogy ebből a kismillió lányból melyiknek jövök be,és melyiknek nem,mert nekem csak az az egy kell, meg ugye ott van a többi,akik közül vannak páran akik biztosan belém vannak zúgva,ami megint csak nem túl jó dolog.
Ezért ezek alapján nehezen tudom leszűrni,hogy melyik lány mit akar tőlem pontosan.
Ez a kérdés engem is érdekelne!
Én pl. olyan fiúval is beszélek sokat, akit pl. régen láttam, érdekel hogy van, vagy csak jó barátom, és szint úgy érdekel, hogy hogy van.
Ha bejön valaki, azt nem a neten fogja senki észrevenni... Fiúk! Találkozni, beszélgetni ÉLŐBEN a lányokkal, kedvesen, sokat mosolyogva, érintsd meg néha, és ha nem húzódik el, szemedbe néz, mosolyog, akkor nagy baj sose lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!