Mi jut eszedbe a Beatrix név hallatán? Milyen tulajdonságú lány
Figyelt kérdés
kort is írjatok légyszí2010. febr. 20. 18:23
2/20 anonim válasza:
érdekes hogy én bííírtam,mert nem vagyok tizenéves hülyegyerek...
Tekintve hogy a nővérem is beatrix,egy kedves és jószívű ember jut róla eszembe!
Kort inkább nem.
4/20 anonim válasza:
Jaja, volt szerencsém találkozni egy ilyen nővel, rémálom volt. Hisztis, uralkodó egyed, aki azt szerette ha mindenki körülötte ugrál, és lesi a kívánságait. Szerencsére nem sokáig volt részem a társaságában.
5/20 anonim válasza:
hogy mi jut eszembe?Bellatrix Lestrange a Harry Potterből.de most komolyan :D
amúgy nem a név határozza meg az ember tulajdonságát.tehát lehet vki Beatrix,a tulajdonságai is lehet kedves aranyos nyitott,de lehet az ellentéte is.szal erre nemtok válaszolni.
egyébként nagyon tetszik ez a név :D
15/L
6/20 anonim válasza:
A sógornőm Beatrix..Egy ilyen számító,hisztis,ki ha én nem típusú nő...
7/20 anonim válasza:
látod csillagom még mindig jobb az asterix
8/20 anonim válasza:
Vörös hajú, szemüveges, aranyos lány :)
9/20 anonim válasza:
Szerintem elegáns, szép, komoly név. Egy magas, hosszú szőke hajú, nagyon szép (nem k*rvásan, hanem kifinomultan), elegáns nő jut róla eszembe.
10/20 anonim válasza:
Nekem is hisztis lány jut róla eszembe:\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!