Mi a véleményetek az Ildikó névről? Nektek tetszik? Milyen tulajdonságú lány jut eszetekbe róla?
Úgy, hogy Ildikó, semmiképpen nem tetszik, az Ildi becézés már inkább. Egy komoly név, ami egyébként ha úgy vesszük, jó választásnak kell, hogy legyen, mivel, egy komoly hangzású név, felnőtt korában is tudja használni az ember.
De őszintén szólva, nekem nem tetszik:S
Engem is úgy hívnak és én szeretem a nevem. Nekem van több ismerősöm is aki Ildikó van aki határozottabb van aki visszafogottabb közülük.
Bár ha választani kéne akkor inkább a temperamentumosabb lányok jutnak eszembe erről a névről.
Miért nem szereted a neved?
azért nem szeretem, mert nem lehet becézni, sem az Ildus, sem az Ildi becézés nem tetszik.
És olyan fura...régies név. Nem éppen egy 17éves lányhoz illik, de legalább temperamentumos vagyok:)
Komoly lány, nem buta de nem is túl okos. Mindig szemlélődik, figyeli a történéseket.
Úgy kb ennyit szűrtem le, nem sok Ildikó nevű ismerősöm van de azokra ez igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!