Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak szerintem undorító ez a nő?

Csak szerintem undorító ez a nő?

Figyelt kérdés

Netes társkereső oldalt néztem és találtam egy 21 éves lányt.Elvált van egy gyereke.

Ez még annyira nem gáz.Sok ilyen csaj van.Viszont az elvárásai a pasival szemben engem felháborított.

Ő írta : "Legyen mar sajat egzisztenciaja.. "

Ez szerintem felháborító és undorító.Csak úgy beköltözni valakihez... -.-

2013. nov. 5. 10:59
 81/118 A kérdező kommentje:
Én nem fröcsögtem.Csupán leírtam erről a nőről a véleményem.Főleg a stílusáról.
2013. nov. 5. 14:32
 82/118 pöpike93 ***** válasza:
62%

Vegitaéssongoku

Szerintem felesleges most már írnod. Itt akik gyönyörűséges jelzőket adnak a nőknek, csak magukat sajnálják. Tipikus "dögöljön meg a szomszéd tehene is" gondolkodás, közben észre sem veszik, ez milyen taszító. A szövegértésük 0. Fogalomzavarban is szenvednek. Csak azt látják amit ők akarnak. Segíteni se érdemes az itt panaszkodóknak/siránkozóknak. Nem egy lánnyal és pasival beszéltem, akik próbáltak jobb gondolkodásra bírni az ittenieket(emellett vagy 10000 segítő komment), de csak ők lettek a szemetek. Ha valaki nem ért egyet velük hülyék. Ha valaki tud társasági életet élni, az biztos egy bombázó vagy egy adonisz. Ők külsőre nem felelnek meg, de a belsőjük csodálatra méltó.

Én csak annyit kérdezek: ha ennyire mindent látnak, mindent kitudnak olvasni, ha ilyen mértékű emberismeretük van, akkor hogyhogy nem tudnak becsajozni?

Kérdező, még elmondanám, hogy szabad véleményalkotása mindenkinek van. DE: másokat megalázni NINCS! Főleg csak azért mert olyan párt akar, aki felelősségteljes(ami elvárható egy gyerek mellé)

Legszívesebben írnék ennek a csajnak, hogy tudassam vele, hogy milyen szemetek vannak ezen az oldalon.

2013. nov. 5. 14:38
 83/118 anonim ***** válasza:
7%
pömpike, ki mondta, hogy nem tudunk becsajozni? Több évet éltem kapcsolatban mint te. :D
2013. nov. 5. 14:40
 84/118 pöpike93 ***** válasza:
72%

"Több évet éltem kapcsolatban mint te" ezzel a mondattal leírtad magad. :)

Egy 14 éves is tapasztalhat többet az életben, mint te vagy egy 40-es pasi. Nem kortól és évtől függ, hogy ki mennyit tapasztal és hogy mennyit tanul belőle.

2013. nov. 5. 14:43
 85/118 A kérdező kommentje:

Én csak annyit kérdezek: ha ennyire mindent látnak, mindent kitudnak olvasni, ha ilyen mértékű emberismeretük van, akkor hogyhogy nem tudnak becsajozni?

kik nem tudnak becsajozni?Én betudtam.Más is betud

2013. nov. 5. 14:47
 86/118 anonim ***** válasza:
39%
:D Ja, te annyit éltél mint egy 100 éves. Elhiszem. Menj játszani.
2013. nov. 5. 14:53
 87/118 pöpike93 ***** válasza:
74%

Jó. Akkor betudtál. Ha ilyen férfias és határozott vagy akkor légyszi küldj üzenetet a csajnak és mondd el neki a véleményed. Mert az, hogy neked van véleményed és gerinctelenül, férfiatlanul megosztod... a háta mögött! Ennél undorítóbb dolog nincs!

Hozzátenném, hogy az a férfi, aki nem érez sikeretlenséget a párkeresésnél, nem fog ilyen kérdést feltenni és nem akad meg egy "undorító" nőn, hanem abba az irányba néz, ahonnan csak a normálisakat látja.

2013. nov. 5. 14:53
 88/118 pöpike93 ***** válasza:
68%

69% szövegértés 0 :DD jó rég volt az érettségi! volt egyáltalán?

egy szóval se írtam, hogy én sokat éltem és tapasztaltam, csak a te helytelen gondolkodásodról mondtam véleményt.

2013. nov. 5. 14:55
 89/118 anonim ***** válasza:
74%

Tehát van csajod. Biztos boldog, hogy a társkereső oldalakat böngészed. Írjunk ki kérdést arról, hogy undorító e, ha egy kapcsolatban lévő pasi a társkereső oldalakat bújja? :D

De persze az is lehet, hogy megtartani a csajt/csojokat már nem sikerült a káprázatos személyiségeddel?

2013. nov. 5. 14:56
 90/118 anonim ***** válasza:
69%
Hozzászólok már én is valamit a kérdéshez a hülyeségemen kívül. Meglehet,hogy a kérdezőnek és azoknak van igaza aki szapulja a kérdésben említett nőt, nem tudni pontosan,hogy mit jelent nála az egzisztencia, lehet,hogy arra játszik,hogy csak betegye a fenekét a már meglévő lakásba és valaki eltartsa a gyerekével együtt. Az is lehet, hogy azoknak van igaza,akik a védelmére keltek, és a nőnek az egzisztencia csupán annyit tesz, hogy legyen a férfinak egy biztos jövedelme,állása, mert ki tudja, lehet, hogy a volt párja csak arra volt képes,hogy csináljon neki egy gyereket és lelépjen. Itt lehetne erről vitatkozni, hogy valójában mit akarhat a nő, mire játszik, de szerintem ezt csak ő tudná pontosan megmondani, vagy esetleg azok,akik ismerik közelebbről. Kérdező neked még útravalóul annyit írnék,hogy a társkeresési weboldalak böngészése során fogsz még olyan adatlapokkal találkozni,ami ettől sokkal jobban ki fog akasztani :) Remélem nem írtam nagy baromságokat.
2013. nov. 5. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!