Csak szerintem undorító ez a nő?
Netes társkereső oldalt néztem és találtam egy 21 éves lányt.Elvált van egy gyereke.
Ez még annyira nem gáz.Sok ilyen csaj van.Viszont az elvárásai a pasival szemben engem felháborított.
Ő írta : "Legyen mar sajat egzisztenciaja.. "
Ez szerintem felháborító és undorító.Csak úgy beköltözni valakihez... -.-
Vegitaéssongoku
Szerintem felesleges most már írnod. Itt akik gyönyörűséges jelzőket adnak a nőknek, csak magukat sajnálják. Tipikus "dögöljön meg a szomszéd tehene is" gondolkodás, közben észre sem veszik, ez milyen taszító. A szövegértésük 0. Fogalomzavarban is szenvednek. Csak azt látják amit ők akarnak. Segíteni se érdemes az itt panaszkodóknak/siránkozóknak. Nem egy lánnyal és pasival beszéltem, akik próbáltak jobb gondolkodásra bírni az ittenieket(emellett vagy 10000 segítő komment), de csak ők lettek a szemetek. Ha valaki nem ért egyet velük hülyék. Ha valaki tud társasági életet élni, az biztos egy bombázó vagy egy adonisz. Ők külsőre nem felelnek meg, de a belsőjük csodálatra méltó.
Én csak annyit kérdezek: ha ennyire mindent látnak, mindent kitudnak olvasni, ha ilyen mértékű emberismeretük van, akkor hogyhogy nem tudnak becsajozni?
Kérdező, még elmondanám, hogy szabad véleményalkotása mindenkinek van. DE: másokat megalázni NINCS! Főleg csak azért mert olyan párt akar, aki felelősségteljes(ami elvárható egy gyerek mellé)
Legszívesebben írnék ennek a csajnak, hogy tudassam vele, hogy milyen szemetek vannak ezen az oldalon.
"Több évet éltem kapcsolatban mint te" ezzel a mondattal leírtad magad. :)
Egy 14 éves is tapasztalhat többet az életben, mint te vagy egy 40-es pasi. Nem kortól és évtől függ, hogy ki mennyit tapasztal és hogy mennyit tanul belőle.
Én csak annyit kérdezek: ha ennyire mindent látnak, mindent kitudnak olvasni, ha ilyen mértékű emberismeretük van, akkor hogyhogy nem tudnak becsajozni?
kik nem tudnak becsajozni?Én betudtam.Más is betud
Jó. Akkor betudtál. Ha ilyen férfias és határozott vagy akkor légyszi küldj üzenetet a csajnak és mondd el neki a véleményed. Mert az, hogy neked van véleményed és gerinctelenül, férfiatlanul megosztod... a háta mögött! Ennél undorítóbb dolog nincs!
Hozzátenném, hogy az a férfi, aki nem érez sikeretlenséget a párkeresésnél, nem fog ilyen kérdést feltenni és nem akad meg egy "undorító" nőn, hanem abba az irányba néz, ahonnan csak a normálisakat látja.
69% szövegértés 0 :DD jó rég volt az érettségi! volt egyáltalán?
egy szóval se írtam, hogy én sokat éltem és tapasztaltam, csak a te helytelen gondolkodásodról mondtam véleményt.
Tehát van csajod. Biztos boldog, hogy a társkereső oldalakat böngészed. Írjunk ki kérdést arról, hogy undorító e, ha egy kapcsolatban lévő pasi a társkereső oldalakat bújja? :D
De persze az is lehet, hogy megtartani a csajt/csojokat már nem sikerült a káprázatos személyiségeddel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!