Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak szerintem undorító ez a nő?

Csak szerintem undorító ez a nő?

Figyelt kérdés

Netes társkereső oldalt néztem és találtam egy 21 éves lányt.Elvált van egy gyereke.

Ez még annyira nem gáz.Sok ilyen csaj van.Viszont az elvárásai a pasival szemben engem felháborított.

Ő írta : "Legyen mar sajat egzisztenciaja.. "

Ez szerintem felháborító és undorító.Csak úgy beköltözni valakihez... -.-

2013. nov. 5. 10:59
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 91/118 anonim ***** válasza:
67%

90: Jól összefoglaltad. Tudod az fáj, hogy emberek ilyen hirtelen, ilyen sarkosan ítélkeznek. Most nézd meg. Lát valakit társkeresőn, és kiír(!) róla egy kérdést gyakorikerdeseken,, melyben az undorító szóval illeti. Ez nem elkeserítő? Ha ő azt gondolja, hogy ez a csaj csak a pénzre hajt, szíve joga, de akkor miért nem kattint, nézelődik tovább? Mi az, ami bizonyos emberekben ilyen szintű gyűlöletet kelt? Hogy egy kis gyerekes anyukát egy tök más honlapon az "undorító" szóval illesse?

Tudod, én egyszer ismerkedtem kisgyerekes anyukával, érdekes volt. Ott volt a pici fantasztikus baba (8 hónapos) az anyuka meg félig otthon (najó, inkább háromnegyedik otthon) dolgozott. Nagyon érdekes 25 éves nő volt, egy tündéri gyerkőccel. Ő mondta, vagy komolyan, vagy sehogy. És eszembe jutott, hogy az ilyen elvakult megszállottak, mint a kérdező, róla is kiír egy kérdést. Holott ez az anyuka sem szeretne semmi mást, mint párt találni. Azzal együtt, hogy ő már más milyet keres, neki már másak a szempontok, ami teljesen érthető.

2013. nov. 5. 15:12
 92/118 anonim ***** válasza:
92%
Van a válaszaimban egy-két ragzási hiba, sose azt nézzétek.:D
2013. nov. 5. 15:13
 93/118 A kérdező kommentje:
Így van.Mindenkiben van hiba.Én ilyenből ítélkezek.TE meg írni nem tudsz :)
2013. nov. 5. 15:14
 94/118 anonim ***** válasza:
45%

pöpike93 válasza:

"69% szövegértés 0 :DD jó rég volt az érettségi! volt egyáltalán?"

sőt diplomám is van. neked meg nincs.

2013. nov. 5. 15:16
 95/118 anonim ***** válasza:
33%
Na jól van, átmentünk oviba. "bibibi nekem diplomám van, neked meg nincs!" Hogy jön ide az, hogy kinek milyen végzettsége van? Vagy hogy ki hogy keres? Megáll az ész!
2013. nov. 5. 15:22
 96/118 A kérdező kommentje:

Ezt a társkeresésre is lehetne írni.

Egy szegény ember is ér annyit mint egy gazdag jómódú

2013. nov. 5. 15:23
 97/118 anonim ***** válasza:
És ki írt olyat, hogy egy szegény ember nem ér annyit, mint egy jómódú?
2013. nov. 5. 15:23
 98/118 anonim ***** válasza:
és
2013. nov. 5. 15:24
 99/118 anonim ***** válasza:
enyém
 100/118 anonim ***** válasza:
a
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!