Csak szerintem undorító ez a nő?
Netes társkereső oldalt néztem és találtam egy 21 éves lányt.Elvált van egy gyereke.
Ez még annyira nem gáz.Sok ilyen csaj van.Viszont az elvárásai a pasival szemben engem felháborított.
Ő írta : "Legyen mar sajat egzisztenciaja.. "
Ez szerintem felháborító és undorító.Csak úgy beköltözni valakihez... -.-
Szerintem ha már egy egzisztenciális pasival kezd.Akkor tuti összebútoroznak végül nem?!Vagy mindenki él a saját házába?!
"35-ös. Valaki előttem írta(sajnos senki sem figyelt rá), hogy lehet azért várja el az egzisztenciát, mert a gyerekét és magát is éppen elég eltartania és nem akar még egy pasit is eltartani!
Elnézést már, hogy egy nő nem akarja eltartani a pasiját! :O"
nem is írtam olyat, hogy a nő tartsa el a pasit; csak azt, hogy ne a pasitól várja el, hogy eltartsa a gyerekével együtt
"Még mindig 24 éves férfi vagyok, sose azt nézd. Tipikus. Akik nem a ti slágeretek fújják, azok biztos nők."
én nő vagyok, mégis azt mondom hogy undorító az ilyen nő, aki eltartatná magát
megjegyzés: én voltam a 73%os válaszoló és 23/L még mielőtt bárki is ítélkezne
nem a hirdetés undorító XD
hanem aki eltartatná magát, nem véletlenül nem írt be foglalkozást szerintem, hanem mert nincs munkája
és undorító alatt azt értem hogy egy élősködő aki a másik embert ki akarja használni ezáltal
Szállj már le a hobbijáról!
Ha ennyi pénze van miért nem saját alapra költ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!