Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak szerintem undorító ez a nő?

Csak szerintem undorító ez a nő?

Figyelt kérdés

Netes társkereső oldalt néztem és találtam egy 21 éves lányt.Elvált van egy gyereke.

Ez még annyira nem gáz.Sok ilyen csaj van.Viszont az elvárásai a pasival szemben engem felháborított.

Ő írta : "Legyen mar sajat egzisztenciaja.. "

Ez szerintem felháborító és undorító.Csak úgy beköltözni valakihez... -.-

2013. nov. 5. 10:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/118 A kérdező kommentje:

[link]

Szerintem ha már egy egzisztenciális pasival kezd.Akkor tuti összebútoroznak végül nem?!Vagy mindenki él a saját házába?!

2013. nov. 5. 12:04
 42/118 anonim ***** válasza:
92%
Úrjóégaz SzűzMária nevére. Láttad a hobbijait? Ezeket eddig nyilván a saját pénzéből fizette, nem? :D
2013. nov. 5. 12:08
 43/118 anonim ***** válasza:

"35-ös. Valaki előttem írta(sajnos senki sem figyelt rá), hogy lehet azért várja el az egzisztenciát, mert a gyerekét és magát is éppen elég eltartania és nem akar még egy pasit is eltartani!

Elnézést már, hogy egy nő nem akarja eltartani a pasiját! :O"

nem is írtam olyat, hogy a nő tartsa el a pasit; csak azt, hogy ne a pasitól várja el, hogy eltartsa a gyerekével együtt

"Még mindig 24 éves férfi vagyok, sose azt nézd. Tipikus. Akik nem a ti slágeretek fújják, azok biztos nők."

én nő vagyok, mégis azt mondom hogy undorító az ilyen nő, aki eltartatná magát

megjegyzés: én voltam a 73%os válaszoló és 23/L még mielőtt bárki is ítélkezne

2013. nov. 5. 12:09
 44/118 anonim ***** válasza:
90%
A te szotáradban mit jelent az, hogy undorito? Nekem sok minden eszembe jutna az ilyen hirdetésröl de az, hogy undorito még tévedésböl sem.
2013. nov. 5. 12:09
 45/118 A kérdező kommentje:
Nem a lányról.Csak az elvárásától és az életétől.
2013. nov. 5. 12:10
 46/118 anonim ***** válasza:
100%
De mi az undorító az életében, mond már el könyörgöm?
2013. nov. 5. 12:11
 47/118 anonim ***** válasza:
57%

nem a hirdetés undorító XD

hanem aki eltartatná magát, nem véletlenül nem írt be foglalkozást szerintem, hanem mert nincs munkája

és undorító alatt azt értem hogy egy élősködő aki a másik embert ki akarja használni ezáltal

2013. nov. 5. 12:13
 48/118 anonim ***** válasza:
93%
De láttad a hobbijait? Szerinted akinek ilyen hobbikra telik, az el akarja magát tartatni? :D
2013. nov. 5. 12:17
 49/118 A kérdező kommentje:

Szállj már le a hobbijáról!

Ha ennyi pénze van miért nem saját alapra költ?

2013. nov. 5. 12:18
 50/118 anonim ***** válasza:
100%
Biztos van középszintű angoltudása, ha még a saját anyanyelvén sem képes leírni egy mondatot központozási hibák nélkül......
2013. nov. 5. 12:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!