Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Csak szerintem undorító ez a nő?

Csak szerintem undorító ez a nő?

Figyelt kérdés

Netes társkereső oldalt néztem és találtam egy 21 éves lányt.Elvált van egy gyereke.

Ez még annyira nem gáz.Sok ilyen csaj van.Viszont az elvárásai a pasival szemben engem felháborított.

Ő írta : "Legyen mar sajat egzisztenciaja.. "

Ez szerintem felháborító és undorító.Csak úgy beköltözni valakihez... -.-

2013. nov. 5. 10:59
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/118 anonim ***** válasza:
75%
Na mit mondtam? Tudtam hogy megjelennek és kikérik maguknak... :D
2013. nov. 5. 11:10
 12/118 anonim ***** válasza:
30%
a normális kategóriába remélem magad ezzel a kérdéssel amit kiírtál nem sorolod be.
2013. nov. 5. 11:11
 13/118 pöpike93 ***** válasza:
73%

Kérdező! Tényleg nem hátsószándékkal vagy butaságból kérdezem, de tudtommal az egzisztencia az azt jelenti, hogy van biztos megélhetése, tud magáról gondoskodni az illető (jelen helyzetben a férfi akit keres).

Miért baj, hogy ezt elvárja? Miért gondolod, hogy ez rögtön azt jelenti, hogy beakar költözni azonnal valakihez? Talán azt is írja, hogy neki nincs biztos háttere?

Miért baj, hogy komoly kapcsolatot keres?

Miért nem lehetnek elvárásai egy anyának?

Csak felvilágosítalak, hogy nagyon sok fiatal szingli apuka(huszonévesek) van fent társkeresőn, ők meg képesek ráírni a 14-15-16 éves lányokra. Szerintem ez undorítóbb.

2013. nov. 5. 11:12
 14/118 A kérdező kommentje:

Engem felháborít.Felőlem lehetek én hulladék.Viszont én azt szeretném ha egy nővel EGYÜTT küzdünk meg a a lakásért az anyagi biztonságért.

Sok nő sajnos túl természetesnek veszi,hogy a pasinak van egy alapja neki csak be kell kapcsolódnia az életébe -.-

2013. nov. 5. 11:13
 15/118 anonim ***** válasza:
59%
Ki kéne talán tekinteni a hülye világodból. Mi van, ha a csajnak megvan mindene, mert olyan az anyagi helyzetük, és nem akar valakit eltartani? Te jóég, ettől valaki undorító? Mondjak egy undorítóbbat? Valakit nem is ismerni, társkeresőre kiírt három mondatát kiemelni és kifordítani, majd ez alapján fröcsögni, és ítélkezni. Na ez az undorító. Komolyan nincs jobb dolgod? Ha nem tetszett a profil, miért nem léptél tovább? Miért lovagolsz rajta?
2013. nov. 5. 11:13
 16/118 A kérdező kommentje:

Mert felháborító!

Azé meg,hogy legyen mivel foglalkoznod.

2013. nov. 5. 11:15
 17/118 anonim ***** válasza:
28%

"Engem felháborít.Felőlem lehetek én hulladék.Viszont én azt szeretném ha egy nővel EGYÜTT küzdünk meg a a lakásért az anyagi biztonságért. "

akkor keress olyan nőt akinek nincs gyereke te gyogyós. ne egy 21 éves kisgyerekes anyától várd, hogy veled küzdjön, idióta. agyat növesszél inkább.

2013. nov. 5. 11:15
 18/118 A kérdező kommentje:
Növesztek.De helyetted is!
2013. nov. 5. 11:16
 19/118 anonim ***** válasza:
57%
hányok büdös cafka
2013. nov. 5. 11:16
 20/118 A kérdező kommentje:
Meg különben is.Minek csinál gyereket megfelelő alap nélkül?Miért szül olyannak aki elhagyja?
2013. nov. 5. 11:18
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!