Csak szerintem undorító ez a nő?
Netes társkereső oldalt néztem és találtam egy 21 éves lányt.Elvált van egy gyereke.
Ez még annyira nem gáz.Sok ilyen csaj van.Viszont az elvárásai a pasival szemben engem felháborított.
Ő írta : "Legyen mar sajat egzisztenciaja.. "
Ez szerintem felháborító és undorító.Csak úgy beköltözni valakihez... -.-
Kérdező! Tényleg nem hátsószándékkal vagy butaságból kérdezem, de tudtommal az egzisztencia az azt jelenti, hogy van biztos megélhetése, tud magáról gondoskodni az illető (jelen helyzetben a férfi akit keres).
Miért baj, hogy ezt elvárja? Miért gondolod, hogy ez rögtön azt jelenti, hogy beakar költözni azonnal valakihez? Talán azt is írja, hogy neki nincs biztos háttere?
Miért baj, hogy komoly kapcsolatot keres?
Miért nem lehetnek elvárásai egy anyának?
Csak felvilágosítalak, hogy nagyon sok fiatal szingli apuka(huszonévesek) van fent társkeresőn, ők meg képesek ráírni a 14-15-16 éves lányokra. Szerintem ez undorítóbb.
Engem felháborít.Felőlem lehetek én hulladék.Viszont én azt szeretném ha egy nővel EGYÜTT küzdünk meg a a lakásért az anyagi biztonságért.
Sok nő sajnos túl természetesnek veszi,hogy a pasinak van egy alapja neki csak be kell kapcsolódnia az életébe -.-
Mert felháborító!
Azé meg,hogy legyen mivel foglalkoznod.
"Engem felháborít.Felőlem lehetek én hulladék.Viszont én azt szeretném ha egy nővel EGYÜTT küzdünk meg a a lakásért az anyagi biztonságért. "
akkor keress olyan nőt akinek nincs gyereke te gyogyós. ne egy 21 éves kisgyerekes anyától várd, hogy veled küzdjön, idióta. agyat növesszél inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!