Miért illegális kritizálni a linuxot?
"Csak néhány dolog, ami Linux-t vagy a Linux alapját, Unix-ot használ:"
Na az itt felsoroltak azok amik egy hétköznapi embert hidegen hagynak. Mivel ez nem egy szakfórum, hanem mindenki oldala ezért a válasz nem releváns.
350: Azért ezeknél az emberek pont lesza-k, hogy Linux van-e rajta, ezek célfelhasználások. Jelenleg a Desktop (gyengébbeknek: asztali gépen történő) felhasználás a lényeg, azon pedig a Linux pontosan az első hibáig marad használható.
Windows esetén ezen a szinten sosem kell írogatni, főleg nem óráékig bújni a Netet, mert valami driver nem megy fel a Linux hülyesége miatt. Az átlagember nem fog ilyen "sudo apt get install update" marhaságokat írogatni, fórumozgatni, szöszölgetni. A Linuxos szódásszemű gyerekeknek ez most biztos fáj, de ez az igazság, sajnálom. Le lehet pontozni, senkit nem érdekel.
354: Örülök, hogy végre valaki érti is, miről írok. A Windowst elindítod és megy, nem kell mókolgatni, mint a Linuxot. Bocsi, de én dolgozok vagy játszok a géppel, nincs sem kedvem, sem időm ápolgatni a rendszert.
Megértem, ha valakinek a rendszer b:zerálása a hobbija, de a sz:rt hiába hinted meg aranyporral, attól még sz:r marad... - és ez nem a Windowsra vonatkozik, mielőtt valamelyik egybites félreértené. :D
#351 "Na az itt felsoroltak azok amik egy hétköznapi embert hidegen hagynak. Mivel ez nem egy szakfórum, hanem mindenki oldala ezért a válasz nem releváns."
Már miért ne lenne releváns? lol Azt mondtad, hogy egy teljesen értelmetlen rendszer, tényleg az lenne? A telefonok nagy részén Linux fut, a TV-ken Linux fut. Mi fusson szerinted? Windows? Várjunk két percet míg egy TV be bootol?
#352 "Azért ezeknél az emberek pont lesza-k, hogy Linux van-e rajta, ezek célfelhasználások"
Aha, igen. A MacOS és az Android is egy sokoldalú rendszer, ha nem vetted volna még észre :D
"Windows esetén ezen a szinten sosem kell írogatni, főleg nem óráékig bújni a Netet, mert valami driver nem megy fel a Linux hülyesége miatt"
Egy Linux rendszeren se feltétlenül kell... Én szerinted tudom a kódokat? Nem. Fogalmam sincs róluk. Ezt a frissítős kódot is csak onnan tudom, mert néha szoktam szórakozni ezzel-azzal aztán rám ragadt.
#254 "Bekapcsolom és lesz..om, oszt műkszik"
Óh hát hogyne. Aztán beszarik a driver és semmi nem működik. Jah, meg a random kék halál, esetleg kifagyás. Hogy miért? Tudja a franc, windows. Lehet Windows fanboyoknak ez a normális működést jelenti. Hát nálam biztos nem.
353, 354, 355
Most akkor számít mi fut alatta, vagy nem? Android működik. PS5 működik. Internet működik. Attól, hogy nem érdekli az embereket mi van alatta, az még linux marad.
359
Kicsit félreértetted, amit mondtam, de mindegy.
Szóval akkor a windowsnak is vannak hibái és kell keresni megoldásokat rá? Amúgy meg annyit csak tudsz, hogy milyen linux disztrót raktál fel. Ez egy dolog, amit tudnod kell, ez azért annyira nem bonyolult szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!