Miért illegális kritizálni a linuxot?
Kedves kérdező.
Igazából a Veled való vitát befejeztem.
A Te érdekedben kérem Te is hagyd abba. Így is elég kárt okoztál magadnak. Csak rontani tudsz a helyzeteden. Szerintem nem csak nekem tűnt fel, hogy teljesen rápörögtél a "hergelésemre". Végigtoltad a lepontozást, még dicsekedtél is vele. Nem úgy tűnt, hogy poénra vetted volna a dolgot. Nagyon úgy tűnik, mintha Te mentegetőznél. De igazából nem érdekel. Innentől nem vitatkozom. Azt gondolsz amit akarsz. Felőlem hidd azt, hogy ez egy durva csata volt, amiben legyőztél. De mondok jobbat. Ha ettől érzed magad jobban, vagy ettől ejakulálsz: A linux szar! Igazad van. Nyomába sem ér semmiben még az MS DOS-nak sem nem a Windowsnak. TE okos fiú vagy. A NASA mérnökei elbújhatnak melletted. Te egy Isten vagy. Leborulok színed előtt. Megcsókolnám a lábad nyomát. Te annyira jó vagy!
Legyőztél, megaláztál, kivégeztél. Teljesen megszégyenültem miattad. Azt hiszem fel is kötöm magam. De csak miután megjelent a könyvem és a szerény bevételt elmulattam. Ha mindenáron tovább szeretnél alázni, javaslom privátba tedd. Nem teszem ki. Így legalább senki nem nevethet rajtad. Szia.
"Gentoo:..."
Először is a nickneven nem gentoo, hanem gentoojedi.
Természetesen a gentooból, mert gentoohívő vagyok és nem linuxhívő.
Ha debianfan lennék, akkor debiandevil, ha suse, akkor susesuperman, ha fedora, akkor fedorafighter, ha redhat, akkor redhatrezső vagy redhatretek és még folytathatnám.
"Amúgy nem is tudtam, hogy a neved egy Linux neve is. Mindig tanul az ember."
Örülök neki, hogy Te legalább utánanéztél.
Viszont egy jótanács. Eszetekbe ne jusson kipróbálni, mert itt akkor Tényleg lesz alapja a linuxfikázásnak. Elég hardcore. Annál már csak az LFS (Linux From Scratch) durvább. Annál több hétig tart a "telepítés" ami inkább rendszerépítés és fordítás.
#341.
Ne bántsuk a kérdezőt. Engem meg nem kell védeni. Pláne tőle.
Engem például nem zavar, ha itt idiótának tart valaki. Legyen a saját szociális problémája.
Mert egy linuxos felsőbbrendűnek gondolja magát, mert képes volt bemagolni pár parancsot, olyat amire egy hétköznapi embernek nincs szüksége a való életben, mert a hétköznapi ember nem is ér rá ilyen hiábavalóságokkal foglalkozni.
Ui: Teljesen mindegy, ha lepontoz egy linuxos, attól még a linux egy érdektelen rendszer mindenki számára. És sose fog eljönni a linux desktop éve.
347
Az ilyen végletekben gondolkozás miatt néznek le. A desktopon kívül nagyon sok helyen használják, pl. szokás mondani, hogy az internetet linux futtatja. Márpedig az internet nem érdektelen a legtöbb embernek
"Ui: Teljesen mindegy, ha lepontoz egy linuxos, attól még a linux egy érdektelen rendszer mindenki számára. És sose fog eljönni a linux desktop éve."
Mert nincs hova lepontozni? XD Amúgy ezt a desktop linux éve dolgot szerintem többet hallom windowsosoktól, mint linuxosoktól
#347 "Mert egy linuxos felsőbbrendűnek gondolja magát, mert képes volt bemagolni pár parancsot"
Azon kívül, hogy "sudo apt update" meg "sudo apt upgrade" nem sok kódot ismerek, mégis jobbnak találom a Linuxot xd És felsőbbrendűnek sem gondolom magam.
"attól még a linux egy érdektelen rendszer mindenki számára"
Csak néhány dolog, ami Linux-t vagy a Linux alapját, Unix-ot használ:
Android, MacOS, iOS, TV rendszerek (Android TV, webOS, Tizen, DVD lejátszók is), ChromeOS, webszerverek nagyrésze, PlayStation rendszere, Nintendo Switch bizonyos része.
Tehát ennyire érdektelen mindenki számára..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!