Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Miért illegális kritizálni a...

Miért illegális kritizálni a linuxot?

Figyelt kérdés
Leírtam hogy egy sz*r aztán törölték a kérdést

2023. jún. 14. 09:35
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯
 321/419 anonim ***** válasza:
100%

Ebben nem vagyok biztos, de DVD az tuti lassú lesz. Elképzelhető, hogy működik DVD-vel, de sose próbáltam

Egyébként, külső merevlemezre lehet hagyományos módon is telepíteni (azt hiszem pár éve én ezt csináltam), és akkor nem kell vacakolni a perzisztens móddal, meg egyebekkel.

2023. júl. 5. 21:58
 322/419 anonim ***** válasza:
97%

De a kérdező valószínűleg direkt szívatja magát, hogy utána elmondhassa, milyen szar a Linux.

2023. júl. 5. 22:50
 323/419 gentoojedi ***** válasza:
96%

Drága kérdező örjöngő gyermek!

"Melyikkel tudom megcsinálni azt, hogy letörlök mindent és csak az lesz felrakva, ami nekem tényleg kell."

Ezt Arch Linux tudja, meg például Gentoo linux is.

Ezekkel lehet megcsinálni. De Te nem tudod. Erre képtelen vagy. Meg se próbáld.

"Linuxféreg, igen lepontoztalak. 100ról 83 lettél. Ez hatalmas bosszú."

Hát akárhogy igyekszel ez csak 17%-os minusz. Viszont, amióta próbállak kezelni, 69-ről 80-ra ment fel a válaszaim értéke a rendszer szerint. Ezt nehéz lesz legyúrnod.

"El vagy pusztítva, kisemmiztelek szétaláztalak."

Nem. Megtaláltam a gyenge pontodat. Ezzel, hogy így felültél a provokációmnak, amit megérdemelsz, mert Te kezdted, valaki visszaprovokál és Tessék.

Ha nem vennél komolyan, meg ezt a szálat, akkor nem is válaszolnál. Ebből a mondatodból látszik igazán, hogy örjöngsz. Ez már nem vergődés. Annál is rosszabb.

"Kb 100x leírtam már, hogy engem nem lehet pontozni. Akkor hogy lehetnék pirosban?"

Felőlem ezerszer is leírhatod. Nem mi pontozunk le, hanem a rendszer. Ugyanis ha értékelésnél a többség ellen szavazol, azért a rendszer pontot von le. Többek közt magát a pontozásod értékét is rontja idővel. Illetve nem tudom hányas szinten vagy, én ötös, de alacsony szinten vannak limitek hány választ adhatsz bizonyos időn belül. Ezt pontosan nem tudom, mert nem én írtam ezt a sz*r oldalt, nem vagyok admin, illetve nem tudom megtapasztalni, mert elég magasan vagyok már a rendszer ranglétráján.

"A ranglistáról meg azt se tudtam hogy létezik."

Hát komám jól kiismerted a rendszert. Vállalati webfejlesztő végzettségedre büszke lehetsz. De összességében ebből is látszik mennyire felületes vagy. Nemcsak a linuxhoz meg windowshoz nem értesz, de igazán ezt a honlapot sem ismerted ki. Egyáltalán hogy találtad meg a honlapot? El tudtad valahogy indítani a google chromeot? Ügyes vagy!

De te most ettől vagy elszállva, mert az info topicban felpontoznak a csicskáid."

Sajnos a csicskáim ez esetben nem csak az emberek (tudod az ember, az egy olyan faj, ami a természet ranglétráján felettem és feletted is áll, mert én ugye valami állat vagyok, de ezek szerint te is), hanem maga a honlap motorja, vagy, ha tetszik a honlapon működő mesterséges intelligencia.

Ém igazándiból attól vagyok elszállva, hogy úgy gyarapszik a pontom, hogy téged "verlek", mert a sok baromság, amit itt összehordtál az már büntetendő kategória.

"Máshova is írogass, ilyen stílussal minuszban leszel."

Igyekszem, de nem tudok alád verni. Valahogy megelőzöl benne. Mond csak! Mi a titkod?

"Még mindig azon vagy megsértődve, hogy "mesterséges intelligenciának" neveztelek."

NEM! Két dolgon! Azt visszavontad és mesterséges féregnek minősítettél le. De ha nem tetted volna, akkor sem számítana dícséretnek, mert bebizonyítottad mennyire szavahihetetlen vagy. Eddig hatféle jelzőt találtál rám ki, mert nem voltál biztos benne, hogy eltaláltad a megfelelőt. Szóval, ha megdícsérnél azt is sértésnek venném a szavahihetetlenséged miatt.

"Hát ez botrány. Én örülnék neki ha olyan dolgokra lennék képes mint egy ai."

Én is! Mert akkor már nem élnél (szarkazmus - nem komoly)

Viszont, ami komoly. Itt semki sem képes arra, mint egy ai, viszont a fordítottjára Te képes vagy. IA, azaz IÁ. Ezt tudja a szamár, tehát te is tudod.

"Szerintem ezt is törölni kéne, mert kb 10 oldalon keresztül már csak a primitív, undorító vergődésedet lehet olvasni."

És egy jó ideje a tiédet is.

"Erre senki se kiváncsi."

Hmmm. Nem úgy látom. A pontok szerint a csicskáim azok. Ha lepontoznának nullára észrevenném.

"Vagy akkor szépen megkérlek hogy takarodj a topicból."

Na most megint ellentmondtál magadnak. Ha szépen kérnél nem a takarodj szót használnád.

A mondat kép féle képpen lenne helyes:

Vagy akkor szépen megkérlek hogy menj el a topicból.

Vagy: Vagy akkor gusztulstalanul ocsmány stílusban megkérlek hogy takarodj a topicból.

"Írhatsz privátban is, ha ez neked ennyire fontos..."

Privátban azért szoktam írni, mert érzem, hogy az mennyire fontos. Szeretehiányban szenvedsz. Igényled a törődést.

2023. júl. 5. 22:59
 324/419 gentoojedi ***** válasza:
96%

Drága Michelson! Hűsésges "csicskám". :D Hősies kitartásodért csicskából szolgámmá fokozlak fel!

"Most megint olyasmit akarsz megcsinálni, amihez nem értesz, aztán majd jössze megint szarozni a Linuxot."

Ez mekkora felfedezés! Így folytatod udvari tanácsadómmá teszlek, amiért már fizetés is jár. Havi TÍZEZER Ft.

2023. júl. 5. 23:02
 325/419 gentoojedi ***** válasza:
96%

Kérdező örjöngő kiváncsi gyermek!

"De mostmár annyit beszéltetek a linuxról, hogy szerintem kipróbálom egy komolyabb gépen is. Mostmár kiváncsi vagyok hogy mit lehet kihozni belőle."

Gépet kicserélted komolyabbra. Ez jó pont. De még egy komponenst ki kell csrélned, hogy eredményre vezető legyen a munkád. A felhasználót. Te menj át passzív telepítőbe (nézőbe).

"De mostmár annyit beszéltetek a linuxról"

Mert Te beszéltetsz minket folyamatosan.

2023. júl. 5. 23:05
 326/419 gentoojedi ***** válasza:
96%

Kérdező!

"Szerintem ezt is törölni kéne, mert kb 10 oldalon keresztül már csak a primitív, undorító vergődésedet lehet olvasni"

Szerintem ez kifogás. Azért szeretnéd töröltetni, mert nagyon kínossá vált számodra ez az egész. Az a nagy mázlid, hogy nem tudod teljesen felfogni, mert akkor még kárt tennél magadban.

2023. júl. 5. 23:35
 327/419 gentoojedi ***** válasza:
96%

Zárásként mára az igért első versike. Aki nem tudja miről van szó egy gyorsan törölt hozzászólásomban kitértem a vogonköltészet veszélyeire, amit a kérdező ellen szándékoztam bevetni, de mivel a gyk üzemeltetők is olvasták a Galaxis Utikalauzt stopposoknak c. regényt, ezért tisztában voltak vele, hogy nem maradhat. A versemnek köze nincs a vogon költészethez. Azt majd privátban küldök a kérdezőnek.

Most csak egy lájtos enyhe rövidke versike így lefekvés előtt.

Cím nélkül

Elfogyóban a kifogás

a kérdező biz rigolyás.

Kifújtak nála az érvek

Átkot szór rám is temérdek.

Nem érti hogy mi a baj.

Agyában a zivatar.

Veszett gyermek, szájáról a habot,

Letörlöm, azt kapáljon babot.

Mindenkinek puszi.

2023. júl. 6. 00:16
 328/419 A kérdező kommentje:

Patkányjedi nem olvasom el, csak nyomtam mindre egy minuszat.

Nehogy azt hidd a tiéd lesz utolsó szó.

2023. júl. 6. 07:59
 329/419 gentoojedi ***** válasza:
100%

"Patkányjedi nem olvasom el,"

Sebaj. Azért a többiek elolvassák.

Gondoltam, hogy meghaladja egy hosszabb szöveg az intelligenciád. Ezért nem értesz linuxhoz sem, mert nem bírsz utánaolvasni.

"csak nyomtam mindre egy minuszat."

Juj! Most nem lehetek 100%-os, csak 80. Hüpp hüpp.

"Nehogy azt hidd a tiéd lesz utolsó szó."

Attól, hogy még Te nem olvasod el, az nem azt jelenti, hogy nem az enyém. :)

2023. júl. 6. 09:58
 330/419 gentoojedi ***** válasza:
96%

Kérdező!

Mesterséges intelligencia

Mesterséges féreg

Linuxpatkány

Linuxjedi

Patkányjedi

Eddig ezekkel a frankó nevekkel illettél.

Kitalálom. Leszek még:

Patkányféreg

Féregpatkány

Linuxféreg

Itt most megkérek minden felpontozót. Ne pontozzon. Megadom egyszer az örömet a lepontozó hülyegyereknek, hogy igazán kiélhesse rajtam bosszúját.

Mert én meg mertem neki mondani, hogy a hiba csak benne van.

2023. júl. 6. 10:06
❮❮ ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!