Miért illegális kritizálni a linuxot?
Aztán beszarik a driver és semmi nem működik. Jah, meg a random kék halál, esetleg kifagyás"
A linux mániások még mindig égetik magukat.
A kék halál valamilyen hardver hiba, de én kb xp óta nem láttam ilyen képernyőt. Beszar a driver? XD ne windows 95-öt használj.
Linuxon meg el se indul a driver mert nem létezik.
Desktop linuxról volt szó, nem unix meg bsd alapú oprendszerekről. Ezeket nagy cégek csinálják egy adott hardverre.
A 100 féle noname desktop linux egy teljesen másik kategória.
361
Eredetileg nem csak desktop linuxról volt szó, de mivel csak itt nem népszerű a linux, ezért erre szűkítetted, mintha a népszerűség technikailag jobbá tenne valamit.
Nagy cég érdekel? Redhet linux. Microsoftnak is van saját disztrója. Google, Intel AMD, stb. egy csomót adnak a linux kernelbe (fejlesztik).
#360 "A kék halál valamilyen hardver hiba"
Rohadtul nem
"Beszar a driver? XD ne windows 95-öt használj."
Windows 95 nem működik modern hardveren. Két kezemen nem tudom megszámolni, hogy hányszor volt valamilyen eszközömnek driver problémája. Videókártyának, kormánynak, joysticknak, monitornak stb...
"Linuxon meg el se indul a driver mert nem létezik."
Linux-on nem mindenhez kell külsős driver. Bedugom a Wifi sticket és működik, nem kell keresgélni a gyártó oldaláról.
"Desktop linuxról volt szó, nem unix meg bsd alapú oprendszerekről. Ezeket nagy cégek csinálják egy adott hardverre."
Ne változtasd meg a kérdésed, te Linux-ról kérdeztél a kérdésedben! Nem ez az első próbálkozásod.
367
Ubuntun ha jól tudom alapból felrakja, de ha nem, akkor van egy additional drivers cucc (sajna nem tudom mi a magyar neve), ott fel lehet rakni pár kattintással. És Mintnél hasonlóan ehhez.
Ubuntu: a felülete eléggé elüt a windowsétól, szóval ez elsőre tuti fura lesz
Mint: a felülete jobban hasonlít a windowsére
Ez a kettő közül lenne érdemes valamit választani szerintem, ha a felület mindegy, akkor kb. mindegy melyiket
364: Indian motor - híres, de csak a témával mélyebben foglalkozók ismerik és értik. Szinte bárhova elmehetsz vele, bizonyos kényelmetlenségek figyelembe vételével.
Iveco buszjárat - Meghatározott helyekre eljuthatsz vele, nagy böhöm, légkondis, puha ülések, de te csak utas vagy, aki azt tehet meg, amit a társaság megenged.
369
Totál gyenge összehasonlítás.
A linux egy motor aminek nincs kereke.
A windows meg egy 4 kerekű jármű amihez érteni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!