Miért illegális kritizálni a linuxot?
#381 "A Linux lényegében a Windows fapados utánzata. Szépnek szép, de nem tud annyit."
Mennyi hülyeséget fogtok még leírni? A Unix-nak a fejlesztése, amin alapult a Linux is, már a 60-es évek végén elindult. Bill Gates olyankor még középiskolába járt xD
"lehet vitatkozni, de a tények makacs dolgok."
Az a baj, hogy ezek nem tények, hatalmas hülyeségek.
"És ez elhiszem, hogy fáj egyeseknek, sajnálom is, de ez van."
Nekünk az fáj, hogy hogyan tud valaki ennyire buta lenni.
Nekünk az fáj, hogy hogyan tud valaki ennyire buta lenni."
Így van.
"A Unix-nak a fejlesztése, amin alapult a Linux is, már a 60-es évek végén elindult"
És azóta se sikerült egy használható rendszert csinálni.
Hiába értesz hozzá, nagyon korlátozott os, szinte nem is létezik.
Márpedig elég jól minősíti a rendszert hogy a szoftverek 99%-a el se indul, nincs semilyen hardver támogatás, driverekről még soha nem is hallottak stb.
Mindenféle noname cégek is linux distrokat csinálnak, de hogy minek azt nem tudom. Ez lenne a szuper stabil szuper biztonságos os? Nem az.
Tessék ez felsorol 94-et. Melyik a nagyobb hulladék válaszd ki.
"Márpedig elég jól minősíti a rendszert hogy a szoftverek 99%-a el se indul, nincs semilyen hardver támogatás, driverekről még soha nem is hallottak stb."
Nekem valahogy elindulnak a programok, lehet téged nem szeretnek és bedurdiztak
"Mindenféle noname cégek is linux distrokat csinálnak, de hogy minek azt nem tudom. Ez lenne a szuper stabil szuper biztonságos os? Nem az."
A Google aztán noname cég XD
A slant amúgy nem egy generált oldal?
Nevettem közben kínomban, hogy megint le kell írni
Wine, VM, Proton, Lutris, ..
csak hogy megint említsek pár lehetőséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!