Egyik ismerősöm egy illegális app-ot vagy softwert használ (telón fut neki), hogy minden messenger, WhatsApp, Facebook, stb üzenetemet lássa. A törölt üzeneteket, fotókat és videókat is látja. Nem szeretnék számot cserélni. Mit tegyek?
Valakinek ötlete?
Rendőrségre nem megyek, mert utána megöl. Pszichopata 😔
"Rendőrségre nem megyek, mert utána megöl. Pszichopata"
Így meg kikészülsz. Ha van okod, le is írta akkor nyugodtan fordulj a hatósághoz, tehetsz feljelentést..
Ohh köszönöm, hogy még ti tartotok engem paranoiásnak 😀 de a lényegre térve :
amit tudok, a telefonjában lévő összes kontaktját be tudja tenni ebbe a spion app-ba. Csak kivalaszt egyet és fut a letöltés. Csak a rendőrség használ ilyen softwereket, és ők sem publikusan, a személyi adatvédelem miatt. Neki ez a cucc egy softwerguru ismerősétől van (én mondjuk heckernek nevezném). És arra a kérdésre a válaszom, hogy honnan tudom, hogy mindent lát, pedig egészen egyszerű 🙂 olyan dolgokat tud a levelezéseimből, amit csak én tudok, még az sem akivel leveleztem, mert nálam töröltem az üzeneteket, anélkül, hogy levelezőpartner látná. És ez az ember tudja, még a törölt üzenetek tartalmát is, nemhogy azt, hogy töröltem. Ő maga mondta el nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!