Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 90 kg vagyok kb hogy tudnák...

Szodika kérdése:

90 kg vagyok kb hogy tudnák le fogyni?

Figyelt kérdés
21 éves vagyok 90 kg kb zsiros csak ithon tudok edezni.
2015. márc. 7. 15:32
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/141 anonim ***** válasza:

"A szénhidrátot nagyon nehéz elraktározni, sőt, szinte lehetetlen."

Mégis mi történik vele, fejtsd már ki, mert ezt nem igazán értem.

2015. márc. 8. 14:45
 82/141 anonim ***** válasza:
100%

--gömb--

Szóval azt állítod, hogy a sok elhízott ember nem azért van, mert sok a szénhidrát (persze a zsír is ide kell hogy legyen véve, de most csak a ch-t vizsgáljuk), hanem mert állati eredetű termékeket is fogyasztanak. És ha ezeket elhagynák, akkor lefogynának.

Először is, soha az életben nem fognak lefogyni, sőt, mivel izomzatuk még inkább leépül, még jobban el fognak hízni. Ez alól akkor van kivétel, ha a fehérje bevitelét megoldja.

Másodszor, a kieső kalóriákat (főleg a zsíros húsok) nem is pótoltuk a vázolt esetben, tehát csaltunk a gabonaétrend javára, de még így is áll, amit írtam.

Aki 4000 kalóriát meg tud enni, úgy hogy szálkás marad, az akkor is szálkás marad, ha húst eszik mellé. Csak akkor sokkal nagyobb és erősebb is lesz, mivel a több fehérjéből több izmot fog tudni fenntartani a szervezete és ezáltal a ch nagy része is az izmokba fog kerülni. Persze ehhez már edzeni kell.

Gabonaalapú étrend mellett is csak az lesz mindenképp szálkás, aki amúgy is az lenne.

Ilyen étrend mellett senki nem tudja még csak megközelíteni sem a lehetőségeit erő és izomtömeg terén. Hüvelyesek és olajos magvak már megoldhatják a fehérje bevitelt, de most a gabonákról, alacsony fehérjetartalmú étrendről van szó.

Egy ellenpéldát nem fogsz tudni mondani. Ha mégis úgy gondolod hogy igen, hitelesen tessék igazolni.

Az inzulinrezisztenciáért pedig továbbra sem a hús, hanem a permanensen túl sok, felhasználatlan ch a legfontosabb felelős.

Azért, mert egy inkompetens, tapasztalat és érdemi tudás nélküli személy az ellenkezőjét állítja, még nem lesz igaz.

De jöjjön már egy megrögzött paleós, és essetek egymásnak, az a tuti.

2015. márc. 8. 15:13
 83/141 anonim ***** válasza:
55%

Ha ennyire kitaláltad az egészet, akkor támaszd alá hivatalos oldalakkal is, és találj olyan személyt, aki több éve vegán, még is gondjai vannak az egészségével és a súlyával.

De ez a része már sántít a dolgoknak, ugye?

Én is ki tudok találni akármit, ettől függetlenül nem biztos hogy működni fog, és hogy helyes.

A hússal pedig csak hátráltatod magad a fogyásban: [link]

De nem tudom, hogy mennyiszer kéne ismételnem magam, hogy felfogd.

Persze nem kell elhinned, ha nem akarod. Csak ne okoskodj akkor, és ne rinyálj majd öreg korodra, hogy nem áll majd fel, sz@rul érzed magad, meg nem tudod leadni azt az utolsó pár kilót.

Példákat meg lehet látni az interneten, de itt van egy vegán, akit már az előbb linkeltem: [link]

Ott van még Frank Medrano, aki ugye a saját testsúlyos edzés királya: https://www.youtube.com/watch?v=rLUr6umbEm0

Itt vannak egy videó a top 10 vegán testépítőkről: https://www.youtube.com/watch?v=8R0w5xVVW8g, köztük Patrik Baboumian, aki világrekordot tart súlycipelésben: https://www.youtube.com/watch?v=ZTaGZ6KLDwI

Ugye ez lehetetlennek számítana egy vegán étrenddel...

De még is, itt vannak.

Most gondolom jön az, hogy szteroiddal érték el ezeket az eredményeket, és én ezt nem tudom megcáfolni, mert nem látom ezeket a személyeket mindennap.

De ha el tudták érni vegán diétával, akkor még is, el lehet rajta gondolkodni, hogy mennyit segít mégis a hús...

2015. márc. 8. 18:13
 84/141 anonim ***** válasza:
A vegán ismerősöm is ugyanúgy meghalt, mint mindenki más. Ráadásul szívproblémája volt. A másik vegának meg a haja hullott ki. Pedig jól ki volt számolva az étkezés, csak éppen azt nem sikerült figyelembe venni, hogy az ember mindenevő. A húsra pedig szükség van. És mi ez a baromság megint, hogy ha húst eszel nem áll fel a cerka? Gondolkozzunk már el! Add már fel a hülyeséged! Lénárd Lajos meg naturál. Ennyi erővel a te Vegan Gains haverod sem az. Hamarabb meg fog állni a vegán kondis egyébként a fejlődésben, mint egy normál táplálkozású egyén. Be sem tudjátok vinni a megfelelő minőségű tápanyagot. Elbújhatsz a növényi fehérjéddel jó mélyre és sírhatsz magadban, mert az állati fehérje nyomába sem ér. Állj már le kérlek. Tudod nem is az a baj, ahogy eszel, hanem az, hogy tukmálod a hülyeséget mindenkire. Egyébként meg mindenki szíve joga, hogy hogyan étkezik vagy éli az életét. Te azt csinálod mi meg ezt. És ez így van rendjén. Ennyi.
2015. márc. 8. 21:13
 85/141 anonim ***** válasza:
az én nagynéném 15 éve vegán, 10 éve cukorbeteg, 3éve küzd hasnyálmirigy rákkal... vágánság ide vagy oda, ugyanúgy beüthet a karakk.
2015. márc. 8. 21:51
 86/141 anonim ***** válasza:
Vegan gains nem koxol. Egyedül karja van. 10 éve edz de ahhoz képest semmi ereje nincs.
2015. márc. 8. 22:13
 87/141 anonim ***** válasza:

jó nagy itt a vita, meg élettapasztalat osztás, uh kifejtem én is a véleményemet...

volt nekem egy 94 éves nagyanyám, akkor halt meg szegény. Mivel több testvérem is dolgozott sokat külföldön, ezért aztán volt sokszor, hogy utaztattuk a vénlányt, mindig próbálkoztunk megkóstoltatni vele mindenféle ételkülönlegességeket édességeket, de ő nem volt hajlandó, mert neki is volt egy elmélete a táplálkozásról, és ahogy öregszem(30:)), kezdem érezni, szerintem neki volt igaza.

Az elmélete egyszerű.. csak olyan ételeket ismerj, amiket szezonálisan mindig elérj, a szervezeted pedig nem hülye, tudja mire van szüksége, és azt bizony meg fogja kívánni. már 3 éve öcsémmel erre próbálunk törekedni, és mióta próbáljuk így összerakni az étrendünket, úgy, hogy közben szépen kiiktatjuk az étrendünkből az édességeket, külföldi import gyümölcsöket stb, egyre kevesebbszer is kívánjuk meg ezeket, és ugyan így 3 éve nem voltunk betegek, lehet, hogy csak véletlen egybeesés, de lehet, hogy nem... persze mi szerencsések vagyunk, mert sok rokonunk él mezőgazdaságból, és gyakorlatilag néhány dolog kivételével minden házi. mi is most próbálkozunk felépíteni a kis gazdaságunkat...

Ja és nagyanyám csak olyan húst volt hajlandó enni, amit ő nevelt és ölt meg, mi még sajnos itt nem tartunk.

2015. márc. 8. 22:26
 88/141 anonim ***** válasza:
51%

A vegánok is lehetnek egészségtelenek, ha rosszul csinálják a diétát, pl. túl sok növényi olajat használnak, chips-eket esznek és nem adják meg a tápanyagokat, amire szükségük van a testüknek.

Benne van a pakliban, hogy valakinek beüt egy betegség vegán diéta mellett is, de nem valószínű, kb. 99%-al lecsökkented az esélyét, hogy szívkoszorúér meszesedésed lesz, hogy cukorbeteg leszel, hogy rákos leszel. De csak olvasnod kéne, amiket linkeltem, és legalább elgondolkozni ezeken a tényeken.

Azzal meg, hogy elbújhatok a növényi fehérjémmel... Csak annyit tudok mondani, hogy remélem egészséges tudsz maradni a diétáddal. Tényleg remélem.

Ha valaha is rossz egészségben találod magad, akkor simán kipróbálhatod a vegetarianizmust, mert nincs semmi vesztenivalód. :)

A nagynénidet pedig sajnálom, kitartást kívánok neki.

És utolsó, nyilván Vegan Gains egy alultáplált izomtalan gyerek, mivel nem néz ki úgy mint Jeff Seid. :)

Lénárd Lajos meg nem naturál. Olyanokkal verseng, akiknek ugyanúgy koxolniuk kell, hogy elérjék azt a tömeget és szárazságot, ráadásul az, hogy folyamatosan ilyen versenyeken kell részt venni, ez egy idő után stresszes lehet.

A diétája se lehet valami nagyon jó, amivel lehet ezt kompenzálni, az bizony a szteroid meg a növi.

Ami túl tökéletesnek néz ki, ott valami van a háttérben. Ez mindig így van.

2015. márc. 8. 22:32
 89/141 anonim ***** válasza:
47-es! Leírnád egy napi étkezésed? Kíváncsi vagyok, hogy néz ki.
2015. márc. 8. 22:45
 90/141 anonim ***** válasza:
51%

Mármint én, a 47%-os?

Az étrendem főbb részét a szénhidrát teszi ki.

Ez magában foglalja a rizst, burgonyát, tésztát, rengeteg zöldséget(paradicsom, paprika, saláta, brokkoli stb.) és gyümölcsöt(alma, banán, eper, naracs stb).

Heti párszor megeszek egy adag babot, lencsét vagy mogyorót a fehérjebevitelem miatt. De a mogyoróval vigyázni kell, ha csak nem akarsz hízni.

Azt, hogy mennyit viszek be pontosan, és milyen arányban, nem számolom, mert nem mindennap ugyanazt eszem(egyszer számoltam, kb. 3000-3500 kalóriát fogyasztok naponta, de én mondjuk nem vagyok valami magas, úgyhogy ez egyénfüggő hogy neked mennyi az ideális). Jó kiindulópont a szénhidrát80/fehérje10/zsír10 es arány

2015. márc. 8. 23:03
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!