90 kg vagyok kb hogy tudnák le fogyni?
Lehet, hogy ezt inkább privátba kéne megbeszélnünk.
Nem kéne átmennünk itt vallásba.
--gömb--
Valóban off ez itt, de erre a kettőre még reagálok:
"Isten szerint az is bűn, ha megnézünk alaposan egy szép nőt.
Bizony, amikor az apukád megtermékenyítette az anyukád, az mind bűn volt, mert nyilván bejött neki az anyukád teste. Az egész aktus a bűnre van alapozva.
Tehát az apád bűnős volt, és te ennek a bűnnek a terméke vagy. "
Ezt, nem tudom honnan vetted. Nekem ugyan megvan a véleményem a katolikus egyház szellemi hátteréről, de ezt még az sem magyarázza, amit régebben műveltek, tanítottak a katolikus vezetők.
Sámson pedig a filiszteusokat csapkodta agyon. Meg is érdemelték, én nem sajnálom őket.
Felesleges velük azonosulni.
Akkor lenne csodálatos, ha senkinek nem kéne szenvednie.
Ebben egyetértesz?
És ha, LEHETNE úgy csodálatos, hogy senkinek nem kéne szenvednie, akkor még is, miért szenvednek annyian?
Miért tervezte olyanra a világot Isten, hogy szenvednie kelljen az embereknek és állatoknak?
Ha ilyenre tervezte Isten, akkor el lehet rajta gondolkodni, hogy valójában milyen ember/lény Ő egyáltalán...
Mert ha az Isten igazságos lenne, akkor nem hagyná, hogy a világ szenvedjen.
De ha nem is szüntetné meg a szenvedést, LEGALÁBB valami életjelet mutatna magáról, hogy Ő a mindenható, és ha mindenki hisz benne, akkor a Földön paradicsom lesz, vagy mindenki a Mennyországba kerül, ahol nincsenek fájdalmak és ellentétek.
De ezt nem teszi meg, így szerintem nem alaptalan azt állítanom, hogy nem létezik.
Konkrét jel nincs tőle, csak egy könyv, ami lehetne egy jól megtervezett e-book is, kb. annyira hiteles.
Egy könyv végül is nem egy mindennapi dolog, amit bárki írhat.
Nyilván az a könyv a csodaszer az élet problémáira, és más lényeges dolgot meg mellőzzünk, ami fontos lehet az életünk és fennmaradásunk számára...
Azt nem akarjátok megérteni még, hogy attól, hogy valami természetes, még nem feltétlenül helyes dolog.
A nemi erőszak se jó, de még is természetes módon történik.
Ahogy az öldöklés is természetes.
De még is el kéne fogadnunk, csak azért mert természetes?...
Bevallom, nem olvastam a Bibliát, de hogy engem nem fogsz rávenni, hogy ilyen önző, embertelen Istenben higgyek, az biztos.
De ha te olvastad a Bibliát, akkor mondd meg, hogy hány embert ölt meg Isten + hányat öltek meg a nevében, és hányat ölt meg az Ördög, és hányat az Ördög nevében?
Az a baj, hogy a bibliáról okoskodsz, egy testépítés rovatban, ÚGY hogy sem vallástörténetet, sem hittant nem tanultál, és még a bibliát se olvastad. Innentől kezdve bármi amit VÉLSZ tudni a témáról irreleváns, és figyelmen kívül hagyható.
Te ide okoskodni jöttél, semmi egyéb. Mehetsz is tovább köszönjük szépen. Ha unalmas az életed keress hobbit, és ne neten próbáld mutatni hogy te mekkora agy vagy. Főleg ne olyan témákban amihez láthatóan nem értesz
Igazad van, mekkora tudatlan vagyok, hogy nem hiszek egy kitalált személyben!
A hittan órákon biztos annyi tudást megosztottak veletek, hogy maga Isten lejött hozzátok, és üdvözölt titeket.
Mert csak hinni kell, és akkor minden megoldódik, ugye?...
De legyünk őszinték, te sem tudsz nekem semmi újat mondani, úgyhogy te is csak okoskodni jöttél ide, nemde?
Vagy milyen bizonyítékot tudsz felmutatni, hogy Isten létezik?
Mert én is sok szép dolgot tanultam/tanulok, amiknek semmi közük nincs a való élethez.
És nekem van egy olyan érzésem, hogy például nem véletlenül van a Biblia az irodalmi érettségi tételek között.
Miért, kérded? Mert egy elvont, mesebeli mű, azért.
És akkor még enyhe voltam.
Az hogy valamiről ismereted legyen, és az hogy hiszel is benne 2 különböző dolog te fogyatékos. Nem kell itt a pofázás, senki nem kíváncsi rád. Szerezz életet, és ne itt éld ki hogy barátod nincs aki végighallgat.
Neked az itt "tárgyalt" dolgokról foggggggggggalmad sincs. Kimegyek a gettóba, és egy helyi 8 éves cigánygyereket megkérdezve értelmesebb, és jobban tényeken alapuló dolgokkal tudná megtölteni azokat a karaktereket amiket te itt épp meggyilkolsz. Nem. Nem is meggyilkolod, először megerőszakolod az összes karaktert, utána felkeresed a rokonságait, az értelmet, az épp észt, a tudást, és azokat is megerőszakolod, és meggyilkolod hihetetlen brutalitással. Te itt ezt képviseled.
Erre pedig nem vagyok vevő. Nem fejezed be, minden egyes posztodat végig fogom reportálni, és kitiltanak. Nem szeretném, mert van jobb dolgom is, mint internethuszárokat helyre tenni, de a józan ész, és a nyugalmam érdekében meg fogom tenni!
És ezt vedd kőkemény fenyegetésnek :DDDDDDDDD
Óóó.
Netán a lelkedbe tiportam, te gyönge lélek?
Sajnálom, nem akartam én hogy akármit is megkérdőjelezz. :(
Hadd fejezzem ki a legmélyebb és legalázatosabb bocsánatomat.
Vajon mi történne velem, ha innen kitiltatsz?
Természetesen egy egész világ omolna össze bennem, úgyhogy ilyen szörnyűséget ne tegyél!
*sarcasm off*
... Amúgy ez egy teljesen irreleváns poszt volt tőled.
Független mindentől, tehát jogos a kérdés, hogy ennek most mi értelme volt, hogy ezt leírtad?
Te mondod hogy nem vagyok értelmes, de ezzel a posztoddal senki sem lett okosabb.
Csak engem kritizáltál, de nem tudsz rólam semmit. Akkor ez így elég nehéz lesz, nem gondolod?
Az, hogy nem tetszik hogy leírom a véleményem, hát istenem...
Szabad ország vagyunk, arról én meg nem tehetek, hogy nem vagy képes más szemszögből szemlélni a dolgokat.
Valakinek fáj a logika. De ne aggódj, ezzel nem vagy egyedül. :)
Arról meg vitatkozhatnánk, hogy kinek nincs élete, ha te itt visszairkálsz nekem. Akkor ennyi erővel neked sincs életed?...
Ráadásul kihozlak a sodrodból. Miért?
Miért érint téged ennyire negatívan, hogy elmondom a véleményem?
Fölöslegesen pazarolnád az energiádat arra, hogy kitiltass, amikor még érvelni se tudsz, és nem tudsz felmutatni semmit ellenem?
LOL.
Javaslom, hogy nézz magadba.
Van erre a viselkedésre egy szó, de nem írom le, ne hogy a végén kitiltass! :(
Te nagyon naiv vagy ha azt hiszed hogy egy ilyen netsenki ki tud hozni a sodromból...
Na mind1 nem etetlek tovább, látom hogy ez az egyetlen öröm az életedben hogy fórumon hozzád szól valaki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!